SWEETHEART, PASSIONATE & HOT STUFF

Köpenhamn igår var så kul! Måste vi göra om snart. Jag var där med Emmilie och Madde. Lite shopping och lite sightseeing. Vi var bland annat på ett museum med utställningen "Belive it or not" De visade typ kor med två huvuden, olika tortyr redskap, bilder som var små att de fick plats i ett nål öga! Fatta petigt jobb!

Rubriken är vad vi blev när vi gjorde ett kärleks test. Nån som kan gissa vem som blev vad?

Väntar...

på att Jonas ska komma. Ska snart hem från honom och jag sitter helt ensam i hans hus... Udda känsla, som om jag brutit mig in. Sov här i natt och idag på morgonen skulle han iväg för att tävla i golf. Jag tror att han vann (säg grattis) men det har betytt att jag har varit själv här med hans familj som visserligen är jätte trevliga, men det har varit lite(mycket)...hm... pinsam tystnad :P Nu måste jag gå och genomsöka deras hem *hehehe* Puss på er!

FN-rollspel dag 2

Nu är det slut! Visserligen ganska så kul, men så extremt utmattande :P DEt gick rätt bra idag, det blev kanske inte som jag ville, men det gör inte så mycket. Hur som helst är jag överlycklig över att slippa dessa kläder! YAYIGT VÄRRE!!

Men nu till nåt helt annat. Min pojkvän är inte alls förstående! Vi såg en ensam svan som bara simmade runt i en cirkel så jag undrade så klart vad den tänkte på. Han började asgarva.... Det är ju en helt normal tanke ju! Är den ensam? Vill den vara ensam eller har den bara ingen att va med? Dessa djupa frågor skrattade han åt....

FN-rollspel dag 1

Oj vad vi blev totalt ägda! 4 röster för och 29 emot.... Hahaha, bara för att alla andra länder måste feltolka allt och inte kuna läsa vad det står (a) Men, men imorn ger vi igen, hehe, annars går det bra. Är helt slut nu så jag måste gå och lägga mig snarast annars kommer jag somna med tandborsten i munnen :P

Brasilien lämnar ordet till de ärade läsarna.

Högt ärade ordförande...

...ärade delegater, Brasiliens amabasadör vill här med kungöra att hon ser ut som en flygvärdinna. Tackar och lämnar ordet till ordförande.



Jag har alltså FN-rollspel imorgon och så där kommer jag se ut. Rätt nervös, tänk om jag säger fel? glömmer att addresera de jag pratar med eller säger "jag" istället för Brasilien eller "vi"?

Vad är det för fel på folk?!

 Där satt vi elever på svenskan som just börjat och så gick brandlarmet. För andra gången på en dag. Vi fick gå ut, det var kallt och alla blev irriterade. När vi kom in igen ropades ett meddelande ut i högtalarna. Någon eller några hade tänt eld på en av skolans toaletter. Vem f**n tänder eld på en av skolans toaletter? Det är så dumt att det inte finns ord för det! Stagg är en av de finare skolorna så det är så extremt korkat att förstöra den! AAA så idiotiskt!

En länk till en artikel om det hela på Barometern.se
http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/anlagd-brand-pa-stagg(1581914).gm

"Chocking News"

Ibland händer saker man inte väntat sig, nåt helt nytt och oväntat. Jag skaffade t.ex Facebook idag. Vilken total chock, eller hur? Jag som varit så emot det :P Men nu är jag medlem. Annat nytt har hänt idag, speciellt en grej chockade mig totalt, men grattis till er! Känns inte som om jag borde va den som beättar så jag låter bli. Ha det bra alla tryfflingar <3

"Chocking News"

Ibland händer saker man inte väntat sig, nåt helt nytt och oväntat. Jag skaffade t.ex Facebook idag. Vilken total chock, eller hur? Jag som varit så emot det :P Men nu är jag medlem. Annat nytt har hänt idag, speciellt en grej chockade mig totalt, men grattis till er! Känns inte som om jag borde va den som beättar så jag låter bli. Ha det bra alla tryfflingar <3

Min och bara min! ;P

Nu har Jonas åkt hem, vi hade jättemysigt som vanligt. Kommer nog inte träffas igen förens på fredag :( Jag får väl försöka överleva :P För er som inte vet hur han ser ut så kommer här lite bilder. Men glöm inte att han är min ;)


Robot kärlek

Gud vad coolt! Jag har typ skaffat mig ett liv helt plötsligt! Denna helg har det inte blivit mycket av det vanliga sitta och glo på tecknat tills hjärnan smälter utan jag har gjort saker! Sov hos Jonas fredag till lördag vilket var jättemysigt. Vi kollade på film... eller kollade är nog fel ord för det gjorde vi inte direkt :P Men inga detaljer här ;P

Igår (lördag) var jag även på tjejkväll hos Lina. Vi hade så kul och jag märkte hur mycket jag saknat dem! Måste göras om snart. Vi kollade på Grease, nån film jag inte minns vad den heter och Wall-E. Den sist nämnda är så söt :D Robot kärlek är så äkta det kan bli! 

 
Emmi, Maja, Lina, Jag (som verkligen behöver gå på toa) och Emma. Vivvan var också där, men gick tidigare.

Stress!

OMG så stressigt allt är... till och med så stressigt att jag missade en chans att va med Jonas (=pojkvännen) Då är det illa... Har haft 2 matteprov de senaste dagarna, har franskaprov på fredag som jag pluggar till, måste läsa klart en bok på engelskan och ta ut 50 glosor, skriva en resulution (väldigt svårt att förklara vad det är, men enklt sagt är det problem och förslag inom FN) skriva ett öppningstal till FN-rollspelet, städa, andas, träffa Jonas, äta, sova och så har jag säkert glömt nåt :P Men nu måste jag dra, hinner inte sitta här och skriva!

Puss på er :*

Fest på SP09C - vis!

Så kul! Lite trist att det var fotboll samtidigt så mer än halva klassen stack för att kolla på matchen... Men då passade vi andra på att dansa som galningar. En av "höjdpunkterna" var nog när John körde striptease xP Eller lapdance.. Det blev lite konstigt i slutet :P Men skoj var det! Nån som vet när nästa blir? Längtar redan!

Go SP09C!!!!


FEST!

Idag är det fest hos Julia på öland, ska sova hos Madde i stan. Går dåligt med bussar.... Nu måste jag gå! Puss på er :*

iiiiiiiiiiii!!!!!!

Yay, SÅ EXTREMT YAY! <3

oktober 8

En riktigt mysig dag idag! Träffade Jonas efter skolan och efter att ha suttit i över 1 timmne och väntat på att han skulle göra ett prov så gick vi till parken där vi satt i 1,5 timme innan jag skulle hem. Han kommer hit imorgon ^^ Nu måste jag städa, ha det

dåligt av mig...

Sorry att jag varit lite dålig på uppdatering, men jag har varit busy! Hänt en hel del, bland annat så har FN-rollspelens förberedelser startat. Brasilien, mot svält och fattigdom!
 Träffat med lite kul folk också ;) Ska bli bättre, jag lovar!

*var inte arga på mig*

Ingen har roligare än vi

Var på badhuset med Maja igår. Vi hade som vanligt hur kul som helst, och det var verkligen längesen vi hade hittat på nåt. Vi måste göra om det snart!

RSS 2.0