I'm a Gamer! not

Jag har spelat Halo 3 idag, hemskt... dålig var jag. Jag har vittnen! Både en bror som gav upp på mig och en kille som påstår att han sett sämre, men det är nog för att han inte kunde höra mig skrika varje gång en alien kom fram, eller såg när min gubbe siktade upp i himlen hela tiden. Nu vill han spela online... Hehe, ja kommer dö, både jag  och spelgubben (bara det att jag kallar det spelgubbe visar ju hur insatt jag är) Sörj oss... Det gör det ju inte bättre att Gustaf sitter och skrattar åt hur usel jag är...

Uppsats om kor

hahahaha, koll! Lyssna! Klart MVG!

Edel och Babel på nya äventyr

Känns som om den här veckans lektione går ut på att rita/måla på varandra... Men lite kroppsmålning är ju aldrig fel. Just nu pryds min hand av Edel, den självmordsbenägna. På Maddes hand hittar vi missbrukaren Babel. Va? Nej alltså vi går i ettan på gymnasiet, inte i ettan i lågstadiet. Vad får dig att tro det?

En sista liten sak: SKOLTRÖTT SÅ IN I HELVETE!!

Raping ducks?

Nu har jag läst ut Odyséen! Ha, den var inte bra, allt de gjorde vara att åka båt, bada "ha älskog" som de skriver (alltså ha sex) dricka vin och gråta. Det gjorde inte boken så spännande direkt, men men, jag har ju bara prov på det imorgon, så så farligt är det inte.

Hm... vad mer kan jag säga? Gult (internskämt, ni ska inte fatta) Jo en sak till! Hur underbara killar än må va, så är de jävligt trögtänkta ibland (/för det mesta)

Jag har förresten beskådat en and-våldtäckt. Det var sjukt....

Du måste vara ett trevligt monster

Både igår och idag kände jag att jag bara inte ville hem. Solen sken, jag var pank, Jag såg min buss åka och kände att idag stannar jag i stan. Så igår satt jag och Beatrice på en bänk och åt klubbor, eller, alltså jag åt klubbor och hon klättrade i träd. Sen bar det av hemmåt och jag och Sebbe sågs en stund. Fast först hittade jag honom inte... vilket är lite dåligt, för Ljungbyholm är inte såå stort. Men han klippte gräset! Applåd till pojken! Sen förvandlades vi till 10-åriga killar som cyklade runt i Ljungbyholm oh åt glass, sen blev vi 13 åringar och satte oss vid ett xbox 360.... Vi satt även på en bänk och stirrade på ett garage...

Idag var det först glass vid fontänen (så stavas det) och sen vidare på mini pick-nick där vi satt och blåste bubblor, väntade och mötte Jessicas mc-kille (hehe) för att slutligen gå ner till stationen där jag mötte Niklas som var lika glad som vanligt. Pojken har ju fått för sig att kagg och naturlinjen är bättre än stagg och samhälle... stackars förvirrade pojk...


Du, vi är vittror från skooogen

Jag brukar ju påstå att mitt liv är ganska så händelselöst och average, och det är det ju. Men ibland händer saker som bara gör att man känner sig lite unik, även om detta händer alla. Typ när en 40-årig byggarbetare busvisslar på en, när man får mvg på läs och hörförståelse i både engelska och franska, när man får ett gulligt sms av någon man inte har nån kontakt med, när man går på ett möte och upptäcker att man inte har någon aning om vad det handlar om, utan nickar när kaggnisterna gör det. När man sitter på skolgården en ledig dag och blåser bubblor, som när man var liten och bekymmer inte existerade eller när värmen kommer mot när man kliver av bussen och ska cykla hem. Förresten har jag och Sebbe kommit fram till att våra liv slutar när vi stiger av bussen här i Ljungbyholm. Vi får nog umgås lite mer...


Checka bilden på Emmi, som lät mig vänta i 40 minuter utanför CIS, HÄMND



I might very well be in love with you

Känner lite behov av att förklara en grej, jag är alltså inte kär i någon, jag är inte på g med någon, jag har inte spanat in någon och planerar inte att göra det heller. Jag förstår att det är lätt att missförstå mina rubriker och min personliga meddelanden på msn, men jag är bara lite halvtöntig av mig och gillar söta små citat. Pratar jag om nån underbar person så kan ni ge er på att det är en söt främling, en trevlig person eller en nära vän som förgyllt min dag och inte någon hemlig älskare. Pojkar som inte fattar kan mycket väl vara minlillebror som gjort nåt dumt, en kill kompis som inte förståt vad jag menat eller till och med en busschaufför som inte riktigt håller med mig om tiderna när bussen ska gå. Så söta läsare, ta det jag skriver med en ganska så stor nypa salt så löser det sig nog. Love 'ya all!


Do i have to kiss you for you to get it? 'Couse i don't mind

Jag har skapat en facebook-grupp till min lillebrors ära. the one and only, Gustaf Johnsson heter den. Gå med eller var ful som han säger.

Jobbade på Bistro häromdagen. jag vaktade en dörr bakom en trappa... det var så klart ingen som ville in där, men men. SEGT, Fast hade varit ännu segare om det inte varit för lite underbart sällskap <3

Förresten, varför fattar inte killar? Det blir ju bara så awkward då... Är förresten internationell-skadad. Kan inte säga en mening utan att få in lite english.

Ha en trevlig helg nu, och gå med i gruppen eller var fula!

Bubblor! Mina bubblor!

Vad gör en 16-åring inne i Kalmar en onsdag innan en lång ledighet? Jo hon köper såpbubblor såklart! Och sen så blåser hon, och hennes vän Maja, bubblor  tid och otid. Sen så köper de en skakig gris och tar sönder leksaker i leksaksaffären och för att toppa det så häller de såpa på leksakerna. De flickorna är inte helt normala.

Det smakar ju moderkaka!

Reaktion på den intressanta iaktagelsen var: "Hur vet du vad det smakar?" "Sluta dricka det jävla vinet och återgå till din öl då!" "Visst fan är det torrt?"

Jag kommer förkorta allas namn eftersom jag inte vet om jag får skriva om dem. Så ni vet.

Överlevde paintballen! Lyckades inte träffa nån, men herregud vad kul det var! Prova, det gör inte såå ont, om du inte får den vid örat, för då ringer det i typ 5 timmar.

Festen sen var mycket underhållande, men undrar lite varför det är så att på alla fester jag går på är det någon med rutig skjorta som bestämmer sig för att skjortan ska av? Om de inte gillar rutigt, ha inte rutigt då... 
    "Ni förstår inte hur mycket jag ogillar rött vin, alltså det är oförståligt" Så ni kan ge upp, ni kommer aldrig förstå hur mycket O.H ogillar det.
     A och S pratade politik i minst 45 minuter, sen kom E och berättade att hans teori om växthuseffekten var att den motverkade en ny istid. Sen började han prata emot sig själv...
     Jag fick förklara att jag visst visste vilken låt det var, och att det visst var den jag tyckte om, och att jag inte alls sa så för att göra A glad.
     Fick även förklara att jag inte hade något emot att de andra drack och att jag bara inte hade nånting med mig, fast då bjöd de mig på en massa blandningar som gjorde mig trött.
     En hel massa allsång, vi sjöng vakert, tro mig.
     En bilresa med E som var minst sagt spännande, alla flög runt i bilen och landade på varandra. Driving skills!

Detta är sånt som kåren gör. Vi festar, spelar paintball, kör som galningar, sjunger och annat viktigt ;) (För er som inte vet så var det både gamla och nya kåren) Så ni måste väl va nöjda med er kår staggnister?

så, eh.. det är inte tisdag idag

Idag, dagen då jag har en miljon saker att göra så bloggar jag. Ni har saknat mig va? Saken jag funderat på är fortfarande inte riktigt löst, men jag kommer nog snart ge upp och bara fråga rakt ut. Den här veckan har jag
o Haft möten, en massa sånna till och med
o Inte pluggat som jag borde
o Funderat på om mina funderingar är helt meninslösa
o Haft sån huvudvärk att jag typ dött
o Varit usel på vandringsdagen och förlorat dragkampen, kubben, tält-uppsättningen, vattenkokning, trixa med en fotboll... Men det var repets, pinnarna, tältet och korkens fel.
o Pratat med en kille i typ 30 minuter och sen inse att jag inte visste vad han hette
o Köpt skor
o Hört skvaller och blivit liiite mobbad
men har blivit van vid klassens (läs sebbes) söta kommentarer ;)
o varit så trött på allt att jag vägrat prata med vissa
o blivit nervös inför att spela paint-ball

Bilder:
 Hela gänget, och ja, madde pussar på statyn.


Let the wind move your heart my way

åh, jag skäms. Jag började förra meningen med liten bokstav, jag har inte berättat om min underbart trevliga valborg eller uppdaterat på länge... Men som försvar har jag att jag har funderat. Vilke har gjort mig mer förvirrad än jag var innan och så borde det ju inte va... MEN! I'll be back on track, på typ tisdag skulle jag tro... Eh, så hur mår ni då?

RSS 2.0