Jean France

Iad har jag behövt förklara att jag inte kallat en kille för min pojkvän, utan att min kära klass gärna gör sånt. Man kan säga att jag dog lite, för hur säger man att man aldrig skulle säga nåt sånt och att det var klassens idé utan att låta psykiskt instabil?

Men men, jag har även fått min kårnyckel idag, så jag är cool ^^  däremot förlorade jag ett hemligt vad med en secret person, och jag spenderade min idrottslektion på McDonalds. Jag är nyttig Hm.. så, bra eller dålig dag? Chansar på bra ^^

"detta fält måste fyllas i" Meh! gör det själv då om det är så viktigt...

Hade ett utvecklingssamtal igår, och det sas inte så mycket intresant. Däremot sa min mentor att att alla lärare "kände" att jag var ambitiös, och att jag hade varit väldigt på Miljödagen. Detta kopplar jag som att läraren inte såg att jag faktiskt somnade. Alltså på riktigt, jag sov. Ena stunden var det bara ett fåtal ord på tavlan, och sen helt plötsligt var den full av ord och pilar! Sjukt...

En annan sjuk sak är de två tanter som satt på bussen igår. Alltså de var inte sjuka på så sätt att de hostade, de sa bara en väldigt skum grej.

Jag hade knäppt upp jackan eftersom det var så varmt.

-Så där såg inte vi ut i hennes ålder, pekar mot mig
-
Nej verkligen inte! Så där stora och fina bröst hade tyvärr inter vi. Killen framför dem vänder sig om med en min som sa typ WTF? Vilket var typ mitt ansiktsuttryck också.

Fin komplimang alltså... De var två 70+ som jag nog aldrig sett innan som satt och kommenterade mina bröst... Vafan liksom?

Som en sista sak så vill jag berätta att jag känner mig sjukt snygg just nu, självförtroendet är topp!

 Om Madde är dum, lås in henne! Dagens visdoms ord. (vi hittade inte nycklarna eftersom läraren tagit dem, så hon var fast ett tag ^^)


A secret isn't secret for very long in SP09C

Min klass är urgulig och allt sånt och jag gillar den, men känner lite spontant att den lägger sig i liiite för mycket. Så det så. Som Alex sa: vi har både yttrande och pressfrihet i Sverige, så jag får prata och skriva med vem jag vill. Jag lovar att detta inte kommer gå ut över er, på hedersord!

Så kan ni nu vara så söta och sluta få mig att framstå som the bad guy? Tackar ^^
Fast måste erkänna att många av kommentarerna är rätt roliga.

 Firade min psykopat igår också ^^


Intressant fakta

Vet inte hur mycket ni bryr er, men på min mobil kan man kolla en typ chatt-grej, och se vem man skrivit mest med. Lite förvånande resultat faktiskt.

Jonas: 280 meddelanden
Sebbeboii: 101
Sandra: 100
Timmy: 85
Emma från Demokratisektionen: 80
Mammi: 40
Maja: 36
Lina: 35
Madde: 29
Niklas: 25
Beatrice: 22

Jag känner ju lite spontant att:
-Det är lite konstigt att Timmy hamnar så högt upp eftersom jag aldrig pratar med honom.
-Varför är Emma högre än de flesta av mina vänner?
- Jag har haft Niklas nummer i en dag och han har redan mer än Batrice som jag haft i flera månader...
- Jag skriver lite väl mycket med Sebbeboii kanske? Om man jämför med de andra dvs.


Typ som en amerikansk highschool-film

Det hände nåt ganska förvånande idag, jag öppnade min kalender. Det i sig är inte så förvånande, men jag hittade en lapp där i. Med ett nummer på. Jag sprang såklart till en dator och kollade upp nummret, och det var den jag trodde det var. Jag tycker att det var ganska så roligt och lite gulligt, men min klass tycks inte hålla med mig. De varnar mig och säger att "han är bara ute efter nåt," "Gå inte på det!" osv. Bör jag känna mig rörd över att de bryr sig eller oroad över att de kanske händer lite för lite på skolan så att detta är det enda de har att prata om?

Men vad tycker ni? Är det lite småkul att hitta lappar med nummer på eller är det creepy?

Dagens avsnitt av retoriken

Inget drama idag, men desto trevligare. Och helt förvånad och en aning chockad blev jag, men glad. Komplimanger kommer man långt med, dessutom 2 på en dag? Av samma persson? En person som jag faktiskt ansåg som lite otrevlig, men han kanske bara hade en dålig dag då? Detta tåls att funderas på, så det är exakt vad jag tänker göra, fundera ^^

PS. Ni ska få bilder från idag och igår sen, så ni vet vad som sker innanför och utanför skolan. Nu ska jag skutta ner och ta ett äpple. DS.

You are window shopping your life away

Helvetes engelskan förstörde min dag. VG?! Liksom vafan? Jag har ju redan gjort den här kursen? Jag tolerar inte detta VG. Jag tänker leva i förnekelse och låtsas som att detta aldrig hänt. Det kommer bli hårda straff mot de som nänmer det där provet, trust me!

Trevligt med fika efter skolan åtminstone. Jag har en trevlig klass. Då vet ni det. Man måste ju dessutom älska bussresorna hem med Sebbeboii, underbart underhållande. Rätt elakt också, men snäll kan man va nån annan dag (kanske imorn?)


Ni har förresten inte lust att betala biljetter till en festival åt mig? Peace and love? Skulle va urgulligt av er. Puss



Ser ni? Bra grejer det här.

Livet som inflytandeansvarig är tufft, men coolt

2 möten och plugg idag, tufft, men får man gratis fika så tackar man inte nej. Det plus att jag gillade dessa möten ger mig en ljus framtid som inflytande ansvarig. Ska jag vara helt ärlig vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det löser sig nog. Stagg har fått en bra kår iaf! Yaya!

Möte nr 2 var också trevligt, folk var glada och det var ganska så bra. Jag står nog ut, tror jag....


Det står VAMPYR på min damsugare.

Så att ni vet. Fame igår var totalt übercoolt! Vad duktiga de var, liksom proffsigt! Det var lite kul att man satt och sa saker som var det han Bea pratade om? och Det måste väl vara? Ja men det är ju Hon! För man har hört så mycket om alla :P DUKTIGA VAR DE! Om ni inte förstått det än. Och jag han klart med min rapport även om sidnumreringen vart helt fucked-up.

"ibland sniffar jag på den, så här" IIII

 Det här är miniAnne. Man övar hjärt och lung räddning på henne och hon skrämmer mig. Dessutom så dog hon, för jag kunde inte rädda henne, så få inte hjärtstillestånd nära mig.

   Ni kommer träffa anne i era mardrömmar!

England hade ju blivit lite emo efter förlusten av Amerika

Henrik alltså <3

Äntligen drama och händelser, kära retorik, du sviker mig aldrig. Kärleken var i luften, fast tvärtom. Hånfulla och elaka kommentarer flög omkring mellan två personer.

Monarki är äckligt
-
nej det är det inte, det låter roligt
Jag tycker att hela du är äcklig.

Men det är ju lätt
-Ja, om man har liten hjärna och kommer på korkade saker ja
Hellre liten hjärna än stora käkar (som den killen har)

Så 1-1 eller vad säger ni? Vem vinner i slutändan, kom tillbaka nästa torsdag för nästa avsnitt av RETORIKEN.

Och som någon som kanske vill vara anonym (rätta mig om jag har fel) skrev: Man pratar inte bättre för att man har stor käft.

Sist vill jag hålla en tyst minut för Sebbeboiis förlorade rapport. May it rest in peace.

If you want my future, forget my ass

Sebbeboii kan det här med låttexter.
Vet ni? Idag ska ingen söt fransman kunna stoppa mig från att skriva på rapporten! Det spelar ingen roll att han kan spela gitarr och sjunga, eller att han lärde sig säga "hej, jag heter Olivier." (med totalt übersöt brytning) Idag ska jag göra klart den! Så det så.

För övrigt hade jag en trevlig dag på ett fik med klasskamrater.

Men sen så kraschade min dator typ. Och jag dog. Men Lillebror pro fixade det. Det var min dag.

I'm Baaaack!

Saknat mig? Klart ni har. Åkt bil idag. Inte alls intressant.
Jag var inte så värst intressant igår heller... total döda konversationer ägde rum. Men så blir det när minnen man trodde man glömt bara ploppar upp och huvudet fylls med bilder från ett svettigt rum och inte riktigt veta vad man gör eller varför, bilder från serien Scrubs och total förvirring. Så ledsen att jag var så totalt boring igår, inte mitt fel. Men saker förändras, och så jag gör jag, även om jag inte fick chansen att bevisa det för Stockholm.
   Eh ja.. ha det trevligt nu, det ska jag ^^

För att lätta upp stämning från det här lite förvirrade inlägget kommer en spellista med sånt jag gillar, den kanske är kort, men kort är ibland bäst ^.^

Ett ord till på stockholmska och jag spyr på allt och alla!

Trevlig dag idag, om man bortser från att min bror var helt PMSIG (det är ett ord, från och med nu är det det iaf.) Så jag lämnade honom på nån random plats och drog iväg mot "plattan" Fick fråga pappa vad det var, det är det svartvita torget, liksom säg det då! Hur ska jag kunna veta det? Jag är ju lantis vafan! Erik presenterade mig som lantisen idag... Och pratade om "mina kretsar" som om vi satt och drack hembränt hela dagen.. Känner ni igen er lantisar?

PS. det räcker med att inte bo i stockholm, Gbg, eller Malmö för att va lantis. DS.

Live from Stockholm

Igår var både förfärligt störigt när folk inte dyker upp, men it's your loss ;)
Det bra var ju helt klart tjejkvällen! Med lite spel, lite film, en massa snack är det klart det blir lyckat. Vi bestämde oss för att vi var tvugna att sova kl 06.15, jag skulle nämligen bli hämtad kl 09.00. Mycket sömn där alltså.

Imorgon ser vi fram emot en massa shopping och sightseeing. LOVELY! Ses på fredag igen ^^

Min psykopat fyller år idag

HEEEEJ. Det här blir mitt inlägg innan jag åker. Imorgon åker jag till Stockholm, och sandra, Vi spöar Erik nån annan dag, 'key? Idag är det andra äventyr på gång, jag ska på intervju med elevkåren för att bli inflytande ansvarig. Gutt va? Efter det ska jag möta en "människa" och göra "saker". eh ja. Very secret ya knaw?

Senare blir det filmiskvällis med Emme och gänget (på bio nära dig i juni)

Här är min psykopat. Säg Gratis^^ +t 




Glad påsk från en aning instabil familj

Citat från påsklunchen idag som visar vilken charmig familj jag har:

Pappa har just berättat att han slogs ofta när han var (mycket) yngre
Mamma: hade jag vetat det här hade jag aldrig förökat mig med honom!!

Jag berättar om mina planer för lovet och det här visar vad som oroar min pappa mest:
Jag: Så skajag träffa Jonas en dag, och Timmy en annan dag, tisdag blir det nog. Och just det! I stockholm tänkte jag passa på att träffa min favorit stockholmare Erik.
Tystnad....
Pappa: Jag trodde jag var favorit stockholmaren?

(Lillebror:
Min är kungen! Han är skön...)

Vi pratar om gustafs tjurighetsattacker
Lillebror: Jag spelar ju, man blir så lätt frustrerad då!
Mamma: Det räcker ju att säga att du glömt plocka bort ditt glas för att du ska bli "frustrerad"
Lillebror: Jag ser inte skillnaden här...

Tamponger och lök på golvet

Sånt hittar man på golvet inne på Bistrobar... Vem tar med sig en lök, alltså en hel gullök, till en fest? Och sen tappar den på marken? Sjukt...
... Kul var det! Dansa dansa dansa! Vi kom lagom för tidigt men det strömmande in folk. Madde kom t.ex inte in föräns typ 12 skulle jag gissa på. HA! Ha! ha....

Ps. caught, eaten and spit out. Ds.

RSS 2.0