Var är äventyren?

Sista dagen på lovet har spenderats i sängen, och beroende på vad ni tror om mig, inte på det sätt man kan tro. Jag har fått en släng utav sjuk och mår inte så bra. Jag är förmodligen på topp imorgon så det kommer att lösa sig. För nu närmar sig FN-rollspelet och paniken ligger och lurar runt varje hörn. Jag hade inte så mycket att skriva egentligen, ville bara att ni skulle se att jag lever.

Framsteg kallas det

Igår var jag på bio med Madde, vi såg "Min låtsas fru" och den var helt okej. Som hon sa: den funkar att bara gå och se. Det är en typisk tjejfilm vilket man märkte på att alla som var där var tjejer och de få killar som också var där var tillsamans med någon därinne. Ena stunden satt de och gäspade och sen så var de jättegulliga mot sina flickvänner. Lite fina iaktagelser på en bio liksom.

Jag kan även tilläga att jag blivit bättre på veta när jag ska vara tyst. Jag och Madde pratade om McDonalds milkshakes och jag var så nära på att kläcka ur mig den fina kommentaren: Jag gillar dem inte, Hur mycket man än suger får man inget i munnen, det kommer liksom inget. Men jag har lärt mig att bara säga halva meningen och skriva resten på bloggen istället.

Faaaan

Jag var inne på chatroulette och hittade några killar från kalmar! Vad är chansen liksom? Och då bestämmer sig internet för att lägga av. Jag har nog aldrig varit så arg på datorn som nu. De gick på CIS, den ena var blond med mössa och han kompis pratade väldigt småländskt, vet ni vem dessa är, snälla berätta för det här stör mig. Om jag inte får någon info kommer jag skicka meddelande till alla blonda killa på hela CIS...

Lov, älskade fina underbara lov!

Gissa vem som fick kladdkaka av lärarstudenten idag? Just det, jag.
Gissa vem som har lov från och med nu? Just det, jag.
Gissa vem som inte vet vad hon ska göra på sagda lov? Just det, jag.
Gissa vem som längtar efter bio och shopping? Just det, jag.
Gissa vem som vann mot Gustaf i Pettson och findus - brädspelet? Just det, jag.
Gissa vem som ägde som åklagare på rättegången? Just det, jag.
Gissa vem som inte var på franskan? Just det, jag.
Gissa vem som inte kommer på något mer att skriva? Just det, jag.


Fluffiga flummiga franska moln

En dag kvar till lov, herregud vad jag längtar! Men först ska vi överleva ett läxförhör i franskan och en redovisnings-rättegång som kommer att vara väldigt humm... Men en dag ska jag nog överleva! En dag innan lite ledighet ooch sömn. Förresten, vem var det som skickade sms från min mobil?

När förtrollningen är bruten är det bäst att ge sig av

Glad allahjärtansdag? Nej, knappast. Inget sånt tjaffs här liksom, här håller vi oss verkliga och med fokus på saker som inte är rosafluffiga. Det här är en strikt kommersiell dag och den borde bannlysas. Jag är bara cynisk för att jag är ensam...

Faller några meter, flyger flera mil

Jag har haft en så fantastiskt fin super mega bra helg! Så orättvist kan livet vara ibland, när vissa har kompiskväll med dansspel och alla moves är på toppklass, förutom Beatrices som kanske inte alltid stämde, men hon gick in med mest hjärta och därför vann hon enligt mig. Vi hade två nya besökare i placa del Johnsson också, förhoppningsvis skrämde vi inte iväg dem...

Den fina helgen avslutades med en mysig Söndag och jag är redo för nästa vecka, jag är bara ite redo för skolan nästa vecka...


Fast å andra sidan, vem vill ha barn när man är 26?

Remember Ladies, All Choices Have Consequences

Ett steg närmare verkligheten, ett steg närmare drömmen

Jag har dissekerat ett får idag. Inte ett helt alltså, men lungorna, hjärtat, njuren, levern och luftstrupen. Den sistnämnda hade konsistensen av en vattenslang och såg ut som ett monster ur en billig 80-talsfilm. Mysigt.

Förresten, sa jag att jag fick USA på FN-rollspelet som snart drar igång? Alltså landet som framställts som det för topp eleverna som kan golva 25-åringarna.... Och så väljer de lilla mig?
Ärad, jo visst.
Förvånad, jaa.
Panik och skräckslagen, verkligen.
Snälla kosmiska Uggla, Ge mig styrka. (Gud är för mainstream. Jag gillade Gud och Jesus när de var rätt underground, på typ romartiden.)

För helt ärligt, ni är snygga, utnyttja det.



Nu slår vi ett slag för slampigheten! Jag ser faktiskt inget fel med att göra lite vad man vill med vem man vill (som är med på det ofc) när man vill (på lämplig plats såklart). I vår moderna tid borde det inte vara något fel med lite omväxling. För er som väntar på mr.right, hur vet ni att det är han om ni inte kan jämföra med alla som varit fel?
Nu menar jag inte att ni ska ut och ligga med första bästa om det inte är det ni vill men ni kan väl åtminstone sluta se ner på de som tar sig friheten att göra vad de vill? Deras kroppar, deras liv, give it break, will you?

Lampa, glass, eh.. Stridsvagn?

Efter en lyckad tjejkväll med Kalmars coolaste väntar jag nu på "natbesöket" som låter mer fel än jag först tänkt. Det verkar som om detta är på väg att bli en av de bättre helgerna i livet och det känns ju bra. Att jag är ledig på måndag och inte har några läxor gör ju inte saken sämre direkt. Nu kör vi lite The Big Pink - Dominos och väntar och ser vad som händer. Och så klart har jag toppen på, vilket gör att allt känns toppen. (Klockan 23.39 är det här ett kul skämt, inte en minut tidigare eller senare)


Kärlek till kläder är mer givande än kärlek till pojkar.



Så tajt (tight?) men åh så sjukt snygg! Jag är ingen modeblogg som ni kanske vet, men alltså kärlek till denna! 199:- och nu min, sitter som den ska gör den också, kanske lite kort dock, men det gör inget för folk vill säkert se min fläskiga mage. Nu väntas långhelg som bara är för bra för att vara sant och en och annan vaniljbulle, mums.


Som en deprimerad zombie

PULKAÅKNING! När man är 17 så är det rätt grymt att åka tefat/pulka. Liksom bara svischa ner för en backe och hamna någonstans på vägen, det är lite frihet över det va?Förresten så är min lillebror jävligt cool! Sen är väl ett minus att mina tår blev så kalla att min kropp var villig att offra dem och att jag nu luktar rök som en annan skorsten. Nu bär det av mot det förlovade landet, Sömnen!





ÄJH BLOGGÄN! IDAAA HAR JA DASKAT MORÖTTER MED MINA ARMBÅGAR OCH LAGAT ALKOHOLSPRÄNGD FISK MED MIN ÜLTRA-COOLA LILLEBROR! CAPS LOCK FÅR MIG ATT KÄNNA MIG STOR<3 (slutet av blogginlägget av Gustaf, han är mormon på deltid i Bangladesh)


RSS 2.0