nu tar vi vårt pick och pack och drar ut i stora världen

Två inlägg ner. Det med bilden. Trots att ordet APPLÅDERAR står i rubriken lyckas två av kommentarerna stava fel, På var sitt sätt ska tilläggas. DÅLIGT, hör ni det, eller ser ni det, DÅLIGT.

Nåt annat som är dåligt är mitt rapport-skrivnings-engagemang. Går ungefär lika snabbt som en snigel med motorstopp. Imorgon åker klassen och ettorna till Stockholm så jag missar värdefull rapport-skrivningstid...

av någon anledning ville inte det här inlägget publiceras...

Har haft det ganska så jättetrevligt den här helgen. Det enda negativa är att det nog var lite för trevligt, för jag ligger nu efter i mitt rapportskrivande... Men ibland får man göra uppoffringar för folk som åker tåg ända från Göteborg. Nu ska det skrivas rapport, hörs!


Jag har tagit och fixat den här bilden heeelt själv. hör jag applåder?


Lite lagom med koppar-


Så, läget annars då?

Det har som säkert alla vet regnat mycket i Sverige. I ljungbyholm där jag bor har det regnat så mycket att det är katastrofvarning här och TV 4 kom och filmade. Det ni, det är grejer det.

Förresten, Beatrice är den enda som följer mina uppmaningar, hon är med i Luf och dessutom ledamot (ingen aning om vad det är) men viktigast av allt: vice-gala-ansvarig. Rätt bra endå (gissa vem som är gala-ansvarig?) så har ni idéer bring them! Detta är alltså inte en gala för oss i luf, utan för Gömda flyktingar i Sverige. Hjälp till och få er chans att hjälpa andra, stå på scen, vara kreativa, umgås med mig eller nåt annat trevligt.

Jag ska ta över

Det regnar.... mycket. Och så snöar det lite jobbigt. Fy. MEN, jag är glad ändå, för jag ska fika imorgon, gutt va? Och sen så är det årsmöte imorgon med Luf Kalmar, liksom grymt. (joina luf) Så imorgon kommer något annat ointressant ur min vardag. Det går utför


(joina luf)

Luf är rätt fantastiskt, (joina) Kongressen var fantastisk (joina Luf) människorna var fina (joina luf) och det var allmänt bra (joina luf)

Kan vi stanna världen? Jag vill hoppa av

LUF-kongress imorgon och jag är så o-pepp man kan bli. Jag vill inte åka iväg och sova i en skola, jag vill sova i min säng. Jag vill inte vara artig mot en massa främlingar, jag vill vara allmänt dryg med mina vänner. Jag vill inte resa dit med folk som påminner mig om varför jag mår dåligt, jag vill mysa med de finaste. Som jag brukar säga innan franskan: Kan inte någon slå mig i huvudet riktigt hårt så jag slipper gå?

Och livet fick genast mening igen

Jag tror att jag kanske är tillbaka. Kanske. Men hur somhelst: HARRY F*CKING POTTER IMORGON!! Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv när sista filmen är sedd. Kanske bli nunna? Men än finns det saker att se fram emot och thohej vad jag längtar! Går i en så söt Potter-klass också, så det är väl typ 10 som ska gå imorgon. Ja, det är synd om er andra som inte är internationella elever.

blickar ut över november och undrar om det här är allt?




Mental breakdown

Lite hjärnspöken senare sitter jag hemma och ska snart in för möte. Skolan var inte vad jag behövde idag, och eftersom jag bara har två lektioner så tog jag aldrig bussen på morgonen, vilket ger mig ångest, vilket i sin tur var anledningen till att jag inte åkte in idag. Men är snart tillbaka som mitt glada, oplanerande, smått arroganta jag.

Vi är Jenny, Vi är Stagg, Vi krossade Lasse Kagg (typ)

Det är över. All planering, alla inköp, alla sena kvällar nere på kåren. Slut. För det var RUGBY! Tjejerna var grymma, och killarna också, men i det senare fallet var kaggs killar lite bättre. Synd, men de bör va stolta över en väl spelad match. Nu när alla andra dansar i glädje eller försöker glömma sorgerna sitter jag hemma och ska snart inleda en intim närkontakt med min säng. Välbehövligt är ordet. Imorgon väntas planering, utvecklingssamtal, globalkunskaps-arbete med en intervju och kanske nåt spännande.

Ha det gött! (Jag hör stagionalen spelas i mitt bakhuvud....)


Helt plötsligt förväntas man göra något och jag vill bara sova

Mina inlägg blir sämre och sämre och konstigare och konstigare, men det har ni säkert märkt. Jag tänker använda ursäkten: det är Rugbytider. Jag har hört folk i korridorerna klaga på att rugbyn slutar så sent. Jag kommer hem tidigast 8 varje dag den här veckan. Och jag ska stå och va vaken och glad under gymnasiemässan. Helt ärligt, lay off the complaining. Men vi har trevligt i kåren och de flesta får ryck när de är trötta så vi skrattar en hel del.

Förresten, jag gjorde nåt ni aldrig gjort idag. Jag krockade med ett träd, när jag satt i en rullstol och bröt nageln. Livet är hårt. Nu, om ni ursäktar, måste jag spola ögonen fria från katthår. Mjau

Tänk vad man inte vet vol.2

Läste på någons blogg att deras världsbild förändrades idag. Min självbild ändrades drastiskt idag. Ni (som är tjejer, vilket alla mina läsare är, tror jag) har säkert hört att 85% av Sveriges kvinnor har fel storlek på bh:n. För att se om detta var sant gick jag till Triumph inne i Kalmar, tänkte att de nog hade koll. Vi kan väl säga att jag gick ner 2 storlekar i omkrets och upp 2 i kuppstorlek. Helt sjukt... Tyckte ni borde veta vad för saker man kan lära sig om sig själv en vanlig måndag. Så eh.. Peace out!


Tänk vad man inte vet...

Visste ni att jag nog har den absolut coolaste mamman någonsin? Nu menar jag inte den gulligaste, utan den coolaste. Era mammor kan inte slå vad min mamma gjort. Förutom att va anarkist och allmänt upprorisk jobbade hon som arrangör för typ Hultsfred osv. Hon jobbade med att fixa med rum och önskemål till stjärnor som Bob Dylan, Mick Jagger m.m Någon eller några har till och med ätit middag hos henne. Hon hade Dylans nummer.
Ville bara att ni skulle veta att era mammor inte ens är hälften så grymma som min. Fantastiskt

Update: Min mamma är även väldigt stark, hon kan lyfta min pappa som väger runt 85 kilo. Annie, hon slår nog rätt hårt

inte ens 17 och redan senil?

Igår skulle jag duscha som vilken normal människa som helst. När jag var klar och håret äntligen börjat torka märkte jag att jag glömt shampoo. Störigt är ordet, så fick duscha igen. När jag kom ut ur duschen (igen) och jag hade klätt på mig märkte jag att jag glömt raka benen. Helvete heller att jag ska in dit igen tänkte jag så nu har jag stubbiga ben. Bara så ni vet.

Mer åldersoms tecken? Jo, när jag vaknade idag vid 10-tiden (jag vet, amazing) och försökte resa mig så gick det inte. Jag bara föll ihop på golvet, jag kunde helt enkelt inte stå på benen. Jag fick klättra upp i sängen igen genom att dra mig upp...  (Sen somnade jag om igen) Så nu är frågan om man bör gå i förtidspension?

glöm det förflutna, dröm inte om framtiden, lev just nu

Redan fredag... Varför är inte de vanliga veckorna så här korta och trevliga? Men än är det inte slut och jag har lite planer kvar att klara av. Hoppas ni haft det bästa höstlovet å länge, det har jag, och att de sista dagarna blir bäst. Märker ni hur mina inlägg blir tråkigare och tråkigare? Därför avslutar vi det hela med ett Tjohej och lite kryddnejlika på det!


2 down, the rest of the world to go

Jag gillar att låna Eriks tröja, den är mysig. Nåt mer? Tror inte det. Eller jo, två på en och samma gång? Skärpning, det finns regler även för liberaler! Så det var dagens meddelande.

dyraste resan hem någonsin... Men praktiskt med egen chaufför

Vet ni vad ni borde göra? Ni borde se THe Social Network. Rätt så awesome liksom. Lite drama,lite pojk-vänskap (de är inte män än) mycket torr humor och lite ögongodis fanns där. Exempel på nämnda ögongodis:
Andrew Garfield

 Arme Hammer (han spelar båda tvillingarna i filmen)

Skrik, skrik så högt du kan för en dag kommer de att lyssna

Efter en hederlig filmkväll med fröken Emmi så vankas det bio. The social Network med miss Armenien aka Annie. Världen ser fin ut idag och saker bara flyter på. Typisk lovdag och det är ju rätt fantastiskt.

Dödsliberaler och annat trevligt med Luf

Efter att ha åkt 6 timmar i buss (tråkig resa) så kom vi fram typ mitt i natten till kursgården där jag ville döda alla som stog mellan mig och en säng. Upp nästa morgon för att äta frukost med främlingar där jag träffade mina nya rumskompisar för helgen. Vi gick tillbaka till mitt rum som nu var fyllt med väskor, killväskor. Missförstå mig rätt, att sova med 3 killar är väl inte det värsta som finns, men jag tyckte liksom att de inkräktade lite. Som försvar sa de att de inte visste att det var ett tjejrum (trots att det låg en bh på golvet och en mascara i fönstret, men men)

Vidare till intressanta föreläsningar som höll på till 8 på kvällen. Därefter min favorit: Lekar! Jag var med i laget Dödsliberalerna, visst fan är vi grymma liksom. Sen hade vi debatter om de allvarliga ämnena Gandalf vs Dumbledore, Tjejer vs Killar ("tjejer har bröst, det är allt jag behöver säga") och så vidare. Luffare har typ Magnus Betnér humor.

Söndag med mer föreläsningar för att sen åka hem. 6 timmar... men trevligare timmar. Nu frågan ni alla vet att jag kommer svara på även om ni inte frågar: Ja, 70% av killarna såg bra ut eller var allmänt trevliga. En 14-åring som stammade fram ett hej då om man tittade honom i ögonen och log samtidigt. Ett mimat hej då av en cooling och lite strulande på vägen hem för att få tiden att gå fortare. Och ändå tror vissa att jag är lesbisk?

Måste även nämna en 12-åring som påminde mig starkt om en rödhårig 6-10 till sättet.


RSS 2.0