"ursäkta, men vart är jag?"

Min dag har varit helt okej, trots orienteringen. Jag "sprang" med Madde en bit tills jag kom fram till att jag bara sonkade henne, så hon fick springa själv. Det var kanske inte det smartaste av mig eftersom att jag och kartor inte går ihop så bra. Missförstå mig inte, jag hittade alla kontroller, problemet var att hitta tillbaka. Jag fick fråga ett par tyskar om vart jag var nånstans.... Illa.... Men kom fram i tid iaf!

Efter skolan var jag hos Madde och vi gjorde chokladbollar! MUMS!


Vi var även ute med en hund som jag TROR heter Elle. Madde lät mig inte ta nån normal bild på henne så den här får duga. Ha det bra!

Prata med främlingar

bör man inte göra. om det inte är på en helt anonym sida som heter Omegle. Själv heter du You och främlingen stranger.
Helt anonymt om du inte vill berätta nåt så klart :P Tröttnar du på personen du skriver med eller det visar sig va nån obehaglig så är det bara att trycka på Disconnect så kan du skriva med nån helt ny! Det är skoj!

http://omegle.com/


Så snygga

Hög dregelfaktor på dem! Långt hår kan va snyggt på killar! Kolla bara Alexender Turner från Arctic Monkeys (vänster) och Johnny Depp (höger)! Kort hår kan så klart också va snyggt vilket jag tycker Chad Michael Murray bevisar.

 (var tvungen att prova picnik, så bilderna blev kanske lite så där amatöraktiga)


Grattis!!!

Grattis lillebror 14 år idag! Och Micke 18 år :D Säg grattis nu!

Så bra låt!

 

Arctic Monkeys - Crying lightning

Ser ni? Jag har lärt mig lägga in YouTube-klipp!

Är med i en tävling

Jag är med i http://sandrarylander.blogg.se/index.html tävling ^^ Och det kan du också va (men du måste inte för då blir det större chans att jag vinner) Tryck på länken och gör som det står!  Det är en order ^^

Har ni tänkt på det här?

Om en stor hund biter en liten hund så dör antagligen den lilla hunden. Det är sorgligt och den stora hunden kanske avlivas, vilket också är sorgligt. Detta håller nog alla med mig om. Men om en liten hund biter en stor hund så är det ingen som bryr sig. Visst, den stora hunden dör inte men den blir ju skadad! Men den lilla hunden får överleva...varför? "Den är ju liten" jaha, men vaddå? Så det är okej om en kortväxt skulle gå omkring och skjuta folk? Det låter ju lite sjukt....

 

 De har ju vapen...ska de döda Snövit bara för att folk kommer låta dem göra det? Nej klart inte! Då borde det väl va så med hundar också?

PS. fick idén av en tjej i min klass som berättade om det här problemet för mig.


Present-hjälp

Jag behöver förslag på presenter till min lillebror som fyller 14 på lördag. Hjälp mig!

Här har vi en bild på honom:




Fick inte ha nån annan bild på honom...Han är ju som han är :P




Kändisdjungeln

Som min lillebror besriver det: Ett par mediåkra d-kändisar i Anna Books trädgård. Det suger!

Jag får ryck på det här!

Det är meningen att jag ska skriva ett A4 om regeringsförklaringen 2009 och få med mina egna åsikter, men det går SKITDÅLIGT! Jag har bara fått ihop lite mer än hälften av vad som behövs... Det är svårt och jag kan inte ens komma på några egna åsikter. Jag är helt åsiktslös! Jag förstår inte ens hälften av ändringarna som ska göras. Nån som vet nån bra sida som kan hjälpa mig? Typ "politik för dumma" eller nåt sånt?

Tack på förhand.


Tv-problem

Tv:ns textning har fastnat på en mening.. "när mammor och mostrar blir äldre så stiger kjolarna." Det stör mig så mkt :P

The Ugly truth

Filmen var jättebra! Rekomenderas till alla (främst till tjejer) som vill se en riktigt rolig film. Den var roligare än jag trott, trotts att den var så där förutssägbar som romantiska komedier alltid är. Skådespelarna var desutom bra! Ett bra val för de som vill se en tjejfilm, för det är det :P

Bio!

Bio ikväll med Madde och Emmelie. Vi ska se "The Ugly Truth", nån som sett den?

 Den är säkert rolig :P

Barnsligt?

Är busringningar barnsligt? En kille (med sjukt ljus röst) ringde till mig och härmade allt jag sa. Men jag är ju som jag är så jag var glad ändå och önskade honom en bra dag. Men nu till frågan, var det barnsligt? Jag har inget emot busringningar, men den här var lite töntig... Men, men har man dålig fantasi så har man :P Vad tycker ni? Har det hänt er nångång?

 (Bild från google)

Skit-tider!

Varför visar de den mycket populära serien Heroes klockan 22.40 på onsdagar?! Så idiotiskt, jag har ju skola dagen efter och kan inte va vaken så länge! Hur tänkte tv4 egentligen? Så dumt och irriterande!

Piffa till (piffa är ett kul ord)

Är jag ensam om att tycka att ett par "roligare" strumbyxor verkligen kan höja en outfit? Svarta, enkla i all ära, men ett par t.ex röda eller lila kan piffa upp ordentligt! Om man inte känner för färg så finns ju alltid randiga (<3) Som de jag hade idag t.ex


Inte världens bästa bild, men ni förstår nog.

"Flytta på väskan annars kastrerar jag dig"

Ungefär så kände jag när killen bredvid mig på bussen släppte sin flera kilon tunga väska på min fot. Jag var redan på dåligt humör eftersom jag mår lite halvdåligt och var hungrig och den svettiga-väsk-släppande-killen hjälpte verkligen inte! 

Förkyld

Usch u mår jag inte så bra, det är inte direkt jätte hemskt men inte bra heller :P

 Så ser jag ut när jag är sjuk xP

Vallen igår!

Olé olé olé olé! Haha, jag hade jättekul! Träffade Madde i parken, tur att mamma var med, det var faktiskt lite läskigt, specielt när en kille sprang förbi och polisen jagade honom och skrek åt honom att han snart släpper hundarna. Det var lite obehagligt men det var bara en liten stund när man stog själv, så fort resten av klassen kom så blev det bättre. Mötte Lina och emma också och vi dansade inne på vallen, men vi stannade bara 2 timmar. Hade ju skola idag :P Jag hade så sjukt ont i fötterna! Men det var det värt ;P



Tänk er detta fast mörkt och en massa halvfulla ungdomar som skriker Kagg! och Stagg! Kan det bli bättre? ;P


Stagg Stagg Stagg!

Är en äkta staggnist nu då :) Det har hänt så sjukt mycket idag och igår, men jag har tyvärr inte tid att berätta så mycket just nu. Men lite kortfattat, igår var jag på Eriksöre med klassen och de äldre eleverna som går samma linje och hade samarbetsövningar och sånt. Vi kom hem idag och då var det dags för Staggjakten som verkligen var kul! Det var en skattjakt där man skulle hämta bl.a. en rustning, 2 kanoter och en vattenfylld pool. Rätt svårt men klassen var jätteduktig!

För att fira att jag är en Staggnist ska jag till Vallen för fest :P Tror det blir skoj :P

Eriksöre

Dit ska jag imorn! Med klassen och sova över, jag ser verkligen fram emot det! Jag tror att det kommer bli jätte kul ^^ Jag vet inte exakt vad vi ska göra, men antagligen typ: lära-känna-varandra-övningar. Blir nog skoj :D

Red lips

Är det nån mer än jag som bara älskar röda läppar? Alltså det är något av det snyggaste som finns! Passar till alla hårfärger, utom möjligtvis rött...(Men de har ju redan en av de snyggaste hårfärgerna) Så glad att det blivit en trend med röda läppar <3 Hade det själv idag:
 dålig kvalité som vanligt på bilderna...dålig mobilkamera :P
Fråga inte vad jag gör för grej med tungan för det vet jag inte xP

Kosta Outlet

Där var jág idag med familjen. Hittade ett par stövlar (bild imorn) och godis. Om ni nånsin åker dit; ÄT INTE PÅ DERAS RESTAURANG! Inte det minsta mums, värre än skolmaten nånsin smakat, ush... Så undvik den. Men de har väldigt mycket snygga skor! Köp skor, men ät inte så blir det en lyckad dag!

Regn

Det regnar.... Jag ogillar regn. Väldigt mycket. Speciellt om man är ute.... SÅ GE HIT LITE SOLSKEN J**LA VÄDERGUDAR ELLER VEM SOM NU BESTÄMMER!!!!! Det var allt ^^

Fel buss

Tog fel buss på vägen hem. Helt plötsligt så hade bussen åkt förbi infarten till Ljunbyholm och jag satt där helt hjälplös. Tack och lov så kunde mamma hämta mig i Vasmolösa. Måste kolla bussarna bättre xP

Lite lost tror jag...

Sovmorgon idag till 9.50, Skönt. Igår fick vi veta att vi skulle ha en matte diagnos vid 11 för att se vilken matteklass vi skulle hamna i. Problemet var bara att de flyttat tiden till direkt på morgonen (9.50) Det var väldig tur att jag mötte halva klassen på väg dit.

Jag, Madde och Emilia bestämde oss för att hitta genvägar på skolan, det gick väl sådär...Vart lite lost på källarvåningen men vi lyckades hitta ut! Yay för oss! Stagg är en riktig labyrint och det skulle inte förvåna mig om det försvinner några ettor varje år..


RSS 2.0