Luf innehåller spår av snyggingar, det här är inte en av dem

Årsmöte med kåren imorgon och ego som jag är så förväntar jag mig att få behålla min post. Föritsatt att min förkylning inte ställer sig i vägen, men det borde inte vara några problem, jag är en kämpe. Tänkte att ni vill ha en bild på någonting, oc det ska jag väl kunna fixa.



En luffare som ser lite trött ut, men hon sägs ha överlevt resan utan bestående men, typ. På tal om världens bästa ungdomsförbund, fick lillebror att joina, målet är att ta över, för visst låter det mäktigt med syskonen Johnsson på topp?

We are sorry to see that not everyone is able to read in here...

Hej!

Jag lever och mår mer eller mindre bra. Känner av sömnbristen som gett mig symptom mycket lika de vid förkylning. Men så är det kanske när när man är borta på hemliga delegat uppdrag och en massa luf trevligheter.

FN: Gick väl sådär, gjorde mig känd som den bitchigaste motståndaren i utskottet när jag kommenterade att alla i rummet inte kunde läsa. vad mer? Jo vi klättrade ut genom ett fönster, sprang iväg, gick nästan vilse till poolen och dog av sömnbrist.

Luf: Lite coolare och mycket smartare än alla andra. Många seminarier och jag bubblar av idéer som aldrig kommer bli av, men vad gör det? Träffade även två riktigt grymma Norrköpingsbor som får mig att undra om man borde bott kvar?

Who likes short shorts? I like short shorts!



Kämpar för tillfället med matte. Jag förstår varför man ska kunna +, -, %, x och kanske ekvationer. Men finns det någon vettig människa där ute som kan svara på när jag kommer att se en graf och tänka :Hur räknar jag ut lutningen? Grafiskt eller algebraiskt? För jag är ju så j*vla nyfiken på vilken lutning det där räcket har.

Min gissning är: Inte så ofta som man kan tro

Shopping som får en matrailistisk flickas hjärta att slå lite extra



För första gången har jag handlat second hand kläder and I like it! Det är billigt, fyra skjortor/blusar/tröjor och ett skärp ör 70:- Visst, de luktar lite tant om dem just nu, men det försvinner. Jag var på Kalmar Stadsmission och där trängdes jag med pensionärer, slogs om en tröjamed en jämnårig och älskade det jag hittade. Dessutom verkar folk vara lite förvirrade, de la saker i min korg istället för i sina egna, så när jag plockat på mig kanske 2 tröjor så var det plötsligt 4 i min korg, men de extra två var snygga och i min storlek så jag tog dem också.

Har även köpt en cocktailklänning til FN (cocktail är ett udda ord...) och ett par shorts jag drömt om sen jag såg dem på Bik Boks hemsida.

Förresten. det här är en rätt ok bild på mig va?

I didn't steal anything mr. premier minister, I promise

Jag skulle kunna be om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag, men icke. Jag skulle kunna ursäkta mig med att den j*vla resolutionen tar upp all min tid eller att jag haft prov i franska (halvt poäng från MVG!) men jag ursäktar mig inte när jag inte gjort något fel. Kind of simple huh?

Har ni sett de förmodat nya Socialdemokratiska toppen? Jag är rätt glad att de är valberednings förslag, för det betyder att det blir blå regering nästa val också. Men för att säga något positivt så påminner han mig om en nalle, (Pedobear?) och titta så oskyldig han ser ut!


I'm a survivor!

Jag har överlevt ännu ett franskaprov och nu fokuserar vi på FN och livet i största allmänhet. Provet gick väl dessutom ganska så bra så jag har firat det med ingentingighet i största mån och när jag man slutar innan 1 en vanlig tisdag så bara svävar man ju fram på små moln. Solen sken dessutom, gött va?

I need to do something bad to know that i'm good

Fredagen var trevlig och Staggrevyn var topp topp om man säger så.
Vet ni vart jag spenderade natten? Jag vet att några vet, men frågan är om någon undrar... Det borde ni, vettiga människor är inte där natten mellan fredag och lördag, men jag är inte alltid så vettig. Ledtråd: Internatinella "älskar" det och man kan ha kontorstolsrace där. Men chilla vidare nu, för ni vet ju att man inte kan slå bucklor på en glas karraf.

Rökning är väl inte så fräscht men...




Eftersom jag inte har någon egen snygging i närheten så lånar jag en känd sådan. Alex Pettyfer heter han och han är beaucoup de mums mums. Imorgon blir det kanske inget blogginlägg eftersom jag inte kommer va hemma då, jag kommer att befinna mig på hemlig destination.

Idag är det även Eriks födelsedag. 19 år blir pojken så grattis till honom. Nu tror jag inte att han läser min blogg och det kanske är bäst, för vem vill nämnas i samma inlägg som mr. hunk där uppe?

Som en smak på tungan eller en doft från friheten

Nu lurar inte längre paniken runt varje hörn, utan snarare äventyren. Jag vet att de är nära och nu måste jag bara förstå dem så att jag får tag i dem. För helt ärligt är inte mitt liv tillräckligt kaotiskt nu för att fungera, allt segt, stelt och grått och jag vill ha färg, finnurligheter och fantasi. Men nu känner jag äventyren närma sig och jag har ju ett sjätte sinne för sånt. Lite kort: Gud nåde den som står i vägen för mina äventyr.

RSS 2.0