Dyr potatis må jag säga

I brist på blogg material kommer här en bild jag tog på en notis i Svenska Dagbladet:



750 kvinnor kilot. Så jag måste betala 750 kvinnor för att få tag på 1 kg färskpotatis? Okej... Så ta med alla era vänner och vänners vänner (kvinnor ofc) så köper vi potatis.

Hello mrs. Sun! Welcome back, and where are mr. Heat? Lost in thailand you say? Oh My! Hopefully he'll come back soon.

Jag har varit dålig på att uppdatera eftersom det är lov, och på lov är jag alltid väldigt fullbokad med vänner, pojkvänner (ja det är flera stycken faktiskt) och att skaffa pengar så att jag har råd att spendera tid med de två först nämnda.

Jag kan sammanfatta de två senaste dagarna i två mycket bra citat:
1."Filmen innehåller en transvestit så du kommer nog gilla den. -Eh va? Ja du gillar ju transvestiter." Vad ska det betyda Emmi?
2. "Don't eat the flower Percy!" Precis Percy, Posedeons son, ät inte blomman. 17- åringar äter inte blommor.

Idag såg jag Percy jackson and the lightning theif btw. Vet inte om den heter så, men jag har sett den
Den var bra, till och med så bra att det kan hända att jag ser den imorn med, men det är inte bestämt än.
Älskar inte ni det här tonårssättet att planera saker? Bara bestämma saker lite halvt och sen se vad som händer? LOVELY<3


Den var god!

Fest igår med gamla 9B. Det var ju... eh.. ärligt talat det var segt. Det enda vi har gemensammt är ju det att vi gått i samma klass... Men det var kul att träffa gamla vänner fast det kunde jag ju gjort utan fest.. Nä, nuförtiden är det SP09C som gäller!

1.46-1.50 LOVELY! Helt random dessutom.... precis som det faktum att jag la upp denna video med i det här inlägget...


lärare lever för att plåga....

Omöjligt att komma in på webbkatalogen! Hur ska man då kunna jobba med saker som ska vara klara imorgon? Funkar inte i praktiken... alltså tvingas vi stanna kvar i skolan dagen innan lovet och göra skolupgifter trots att det borde vara olagligt...

Som Beatrice säger: De har "absolut ondska" i sina kaffekoppar...

    Nån som ser likheterna?

Det finns faktiskt ett parti i skåne som vill gräva loss skåne från resen av sverige

Ser ni rubriken? Sann faktiskt. Helt sjukt bra realistisk humor måste man säga. Här är en länk som ger er möjlighet att förfäras över denna uridiotiska idé, och skratta åt hur sjukt dumt allt låter.

Knäpp idé

pompadum! pompadum!

Kavajer är svårhittade varelser som lever djupt inne i affärsdjungeln. De går att hitta, men då måste du betala ett högt pris för att få ta hem en av dessa dyrbarheter. Enligt en säker källa kallad veckorevyn.com så ska det finnas eller komma en som bara kostar 199 kr, men denna art är ej upptäckt inom det kända området så vi får vänta och se...


 Veckorevyn.com

Världen vore en finare plats utan nominativ och indefinita pronomen...

Kan ju börja med att säga att jag blev väldigt glad i morse när en av klassens solstrålar anmärkte att hon hade läst min blogg genom att glatt säga att jag spelar sims. Roligt på något sätt tycker jag.

Sen kan ju fortsätta med att säga att ordklasser är dumma och jag inte tcker vi borde behöva lära oss dem för vi borde bli analfabeter allihop och köra gråttmålningar istället för text. Problemet är ju att min och alla andras bloggar snabbt skulle dö och hur kul vore det? Fast o andra sidan skulle man slippa allt folk som klagar om depprissioner och som bara söker uppmärksamhet. Orkar inte sånna, dessutom slipper vi alla modebloggar! Hm... är det värt det? Ska fundera på saken...

 har vi tröttnat på snön nu?

Glad alla hjärtans... äh skit samma, skicka glassen och höj volymen istället.

Jag gillar egentligen inte den här dagen, den är lite fånigt sliskig på nåt sätt. Men i år för första gången någonsin i mitt 16 åriga liv, är jag inte singel på denna dag. Inte så intressant kanske, men det betyder att jag inte har nån ursäkt att äta en massa glass och va med vänner och klaga på att alla killar är så omogna. Nepp, jag måste le och va glad, jag har ju lyckats få tag i en sån där omogen sak.
 Dvs. en sak som köpte en present till mig. Det är ju sött <3 Nu ska jag spela sims eller nåt annat viktigt.

Ha en bra dag denna dag för kärlek och glass. Ät inte tills ni spyr <3

Spectaculear spectaculear!

Såg mitt första, eller två första avsnitt av Vampire Daires idag. Skulle nog inte påstå att det var love at first sight, men skulle nog påstå att det är en liten crush som kan växa. Framförallt på grund av Damon som är snyggare än Stefan.

Lustigt, känner till två som heter stefan och båda tvås bröder är snyggare :P

Moulin Rouge och A lot like love <3 dagens filmer, den första helt underbar och den andra som ger en rätt känsla i magen.

Snygg-john såg en friterad bananfågel som inte var bra i sängenpå grund av sina käkben

Rubriken är en sammanfattning på de 5 helt skilda saker vid olika tillfällen som jag skrattat extremt mycket åt idag. Vill ni ha en genomgång på min humor? Okej visst.

Snygg-John är en enkel fel hörning av moi. Det som egntligen sas var: Själv gillar jag Celine Dion. Det jag hörde var: Själv gillar jag snygg-john. Vi har alltså en kille i klassen som heter John. Jag blev helt chockad, och när jag fått veta det "riktiga" (enligt henne) har jag mobbat henne med det hela dagen. Härligt.

Friterad: Beatrice jämförde min mobil med fritering på dagens fiskpanneter...

Bananfågel: Helt utan att tänka på logiken i det jag sa utbrast jag plötsligt: Det såg ut som två bananskal flög förbi! Eh jaa.... De var alltså två fåglar som tydligen liknade bananskal... Logik är inte alltid så nödvändigt...

Inte bra i sängen: Dagens retoriklektion (<3) var minst sagt underhållande. Vi fick uppgiften att berätta lite utifrån en fråga på ett papper. Vi fick inte välja fråga själva utan man lottade. Jag fick frågan vad jag skulle vilja ändra med mig själv, men det är inte det intresanta. Det roliga var Julia när hon fick frågan: Vad skulle du göra om du fick veta att din pojkvän varit med i en porrfilm?
   I början var svaret ganska normalt, tills hon sa: men det skulle inte kunna va så för X är int SÅ bra i sängen. 1 sekund, tystnad, 2 sekunder, gappskratt från hela rummet.

Käkben: Det finns en kille på retoriken som är allmänt dryg och jobbig mot vår käre Sebbe. Det tycks inte om så vi var tvugna att mobba honom lite när vi gick hem. Han har alltså väldigt lustiga käkben. Så här kommer lite trash-talking från mig:

"jag fick huvudvärk av att sitta inne i retoriksalen, ljuset var så dåligt eftersom han skymde solen med sina käkben"

Dålig update you say? Jag har ett life så screw you!

BBB! Ta reda på vad det betyder era små filurer!
Men nu är jag här, your beloved blogger! Nu blev ni glada va? Hursom hu, jag lovade er en bild som inte var stulen från internet, och dt ska ni få. Snart.
MEN JAG HAR VIRKAT EN GRIS SOM HETER KNUT KULTING OCH DET GÖR MIG SÅ COOL ATT DET ÄR MITT FEL ATT DET SNÖAR I SVERIGE! Han bor i mitt skåp för tillfället, ni är välkomna att besöka mellan 8.10 och 15.00. Jaa.. det var nog allt, see ya!



Jag ljög, Sandratog bilderna när Cissi went Transa! Jag bjuder iaf på mig själv ;)

stjärnstoft är helt enkelt inte lika charmigt när man vet vad det är...

Det har tagit mig 6 timmar att skriva 2 sidor på naturen. Nu har jag sammanlagt 3 sidor vilket betyder att det saknas minst 1. Alltså 3 timmars arbete. Jag orkar inte... Jag vill ha sommar och ingentingighet!
Har förresten sökt sommarjobb idag. Håller tummarna för att jag får det. Chansen är pyttig, men existerande.

Nu går jag och...... glömde vad jag skulle skriva. Har förresten upptäckt att jag har alldelles för lite bilder... måste lägga upp en bild! så... ska hitta en sådan

Förlåt mig, de tvingade mig! De sa att du var en utter och jag blev rädd och sen kom clownen och allt blev bara så fel...

Usch, idag börjar det. Minst sju veckor av lidande, och det är mitt fel. Det är så klart inte bara mitt fel, men lite. För jag är en av de som varje år säger: Det här suger, aldrig mer! Inte ett år till. Kan de inte bara ge upp? Snälla... Men ändå sitter jag där till den första omgången. Trots att jag vet att jag kommer hata det. Trots att jag vet att Sveriges musiksmak suger. trots det sitter jag och tittar på Melodifestivalen. Jag är en svag människa.. en mycket svag människa... Nu sätter jag mitt hopp till Salem Al Fakir och hoppas att Sverige inte röstar vidare nån diva i tight klänning (läs Charlotte Perelli, Carola you name it) så att jag slipper skämmas ögenen ur mig de närmaste halvåret. 

Snälla hata mig inte för att jag ger skiten tittarsiffror. Det är inte mitt fel... Det finns godis framför tv:n!

Update: Kärlek till folket! De röstade på Salem ^^ Det finns hopp helt enkelt!

I saw it!

Ni vet det där stora brinnande klotet i himlen? Det typ lyser. Hört talas om det? Jo idag såg jag det! Helt plötsligt så vart allt ljust liksom. Jag vet att det låter otroligt här i mörka Sverige, men det är sant! Ni måste tro mig! Jag har sett solen!

Så här mycket har jag att göra, fram tills v. 7 SÅ KLAGA INTE!

  • Svenska grammatik-test
  • Franska, 2 resumeér,
  • Franska, läsa ett kapitel i boken och förstå...
  • Astronomifördjupning på mellan 4 och 10 sidor
  • En resolution... till nästa fredag!
  • Fakta om Armenien, världens mest anonyma land. Vad vet ni om Armenien t.ex?
  • Historia prov nu på fredag
  • Retorik läxa
  • samhällsläxa

Jag orkar inte... Utomjordingar kan gärna komma och kidnappa mig nu. Jag ber? Nån annan kan också kidnappa mig. Typ nu?


RSS 2.0