Frenetiskt fantastiskt

Älskade kavaj, du är äntligen min! Lite lycka i ett klädesplagg ni vet. Något annat som gör en ganska så glad är trevliga helger, så som den som just paserat. Mer sånt hörrni! Mindre engelska uppgifter däremot. Inte så svårt väl, mindre jobbigt, mer fantastiskt, det borde vi klara tycker jag.

Fönsterdödare och kaktusar

Jag hade en idé som vi kan kalla "bänken". Steg 1 är avklarat, problemet är bara att jag inte vet vad nästa steg är, eller vad målet är, så det känns lite lagom hopplöst. Så ge upp eller spinna vidare? Ger jag upp nu blir det lite skumt faktiskt så får väl ägna helgen åt planerande. Någon annan med storslagna planer är Annie (såg ni vilken snygg övergång?) som faktiskt blivit 18 år idag. STORT grattis till henne som lyckats överleva i 18 år, och så vill jag påminna alla om att livet är en kaktus, alla har en kaktus, till och med kaktusarna har kaktusar.

Mycket text med en liten åsikt där någonstans

Såg på Smålandsnytt (som förövrigt ärr ett rätt så jävla uselt nyhetsprogram) idag och de berättade om hur man utanför matbutiker i Mönsterås (tror jag, det ligger i Småland va?) "var tvungen att sätta lås på soppcontainrarna pga av stölden från dessa" Det är alltså så att någon/några "stjäl" den mat affärerna kastat eftersom de varorna snart går ut eller liknande. Detta intervjuade Smålandsnytt människor om, som såklart sa hur hemskt äckligt detta var. Alla utom en dam vid namn Gunbritt som hade fattat hela grejen. För det första slängs det alldelles för mycket mat och för det andra så finns det ju uppenbarligen människor som behöver den här maten, de rotade liksom i soppor för att få tag i den. Jag förstår inte hur detta överhuvudtaget är ett problem? De har ju kastat maten, då vill de ju inte ha den längre, så hur är det ett problem att någon äter upp den? Jag tror att samhället blivit för mån om sin image för att se steget längre. Kan inte vi försöka växa upp och bli Gunbritts allihop? Jag tror världen kommer bli lite klokare av det.

Jag är redo för allt men offrar ingenting



Jag gjorde 13 sådanna här lappar idag på samhällslektionen. Produktivt må jag säga. Har ääven läst 140 sidor av min bok idag och är på god väg att hinna klart så jag kan nog andas ut. Däremot känns det lite som lugnet före stormen, snart kommer läxorna. De kommer krypa längs väggarna, hasa uppför trappan och långsamt glida mot mitt rum och attackera när jag som minst anar det. (jag kollade av ren reflex mot dörren nu) Men tills dess lever vi livet som om vi aldrig gjort något annat


Som solen på våra axlar

Satt och såg på ett överraskande bra program om bikinins historia. Man kan tycka att det gör mig lite sjuk i huvudet eller något sådant, men det är i så fall ingenting mot den man på dryga 30 som var "Bikinitolog". Hans yrke var alltså att studera bikini(s) och samla in exemplar och fota dem in real life om man säger så. Ungefär som folk som forskar om insekter, fast mer perverst. Eller mindre perverst om man ser det så.

Nu ska jag chilla gärnet med engelskaboken och lite te. Life is better than good om man säger så. Dags för nåt galet och nytänkande snart va? Mm, tänkte väl det

Musselman!

Ska man se det som en komplimang när okända killar busvisslar och tutar på en, eller ska jag ta det som att min löjligt stora jacka på något sätt visar för mycket?



Läxfri helg betyder mys, i mängder. Och sovande, för jag måste ta igen missade timmar, därför kommer jag göra tvärtemot vad jag brukar och gå och lägga mig tidigt för sängen viskar mitt namn och jag kan snart inte stå emot. Förövrigt kan nämnas att allt snack om FN-rollspelet gör mig nervös, särskilt när jag vet att jag inte ens skulle kunna börja nu om jag ville. En kavaj måste inhandlas, ett par byxor och en hel del menatl förberedelse behövs för att klara vecka 12.




Who said anything about falling in love

Franska eller engelska, engelska eller franska? Kan bara fokusera på en sak i taget och båda läxorna är till imorgon, vad väljer man? Varför kaninte jag ha någon superhjärna som gör att jag klarar båda ämnena? Varför måste jag vara så normal? Jag är liksom lite medelmåtta i allt jag gör. Jag är inte bra på sport, men jag är inte direkt jättedålig, jag är ingen lysande MVG-elev, men jag är inget IG-barn, jag är inte populär, men jag är inte utanför osv. Liksom helt vanlig, och hur kul är det? Däremot vägrar jag färga håret typ rosa så att folk lägger märke till mig, för sånt är bara löjligt, men jag vill hitta min nisch liksom. 



Tills vidare, lyssna på The Hoosiers - Who said anything (about faling in love) Den finns inte på Spotify, men letar ni på andra ställen så hittar ni den nog, för den är bland det bästa på ett tag.


Psyducks



Psyko-ankor. Lite nya idéer har gett mig livsglädjen tillbaka, inte för att jag direkt förlorat den, men ändå.
Dagens ettor har så extremt-jättemånga ideér och de pratar mycket och de är rätt underhållande. Ser ljust ut för världen måste jag säga, och helgen ser minst lika ljus ut.

Ett bra ord är knögglig


Ledsen i ögat-uttrycket:
Helt ärligt är det som att säga tv
å tvillingar eller kall snö. Det är liksom underförstått att det är så, alltså tvillingar är alltid två och snön är alltid kall, det är det som gör det till det som det är. Samma sak med ledsen i ögat. Du kan inte vara ledsen i typ tån eller näsan. Funkar inte helt enkelt.

Nåt annat som inte funkar...

...Globalkunskapen! Ni kanske undrar vad det är för ämne, och det undrar jag också, och jag ar ändå läst det i en termin. Helt sjukt onödigt ämne där allt bara är så flum på det dåliga sättet. Ingen struktur och bara allmänt mysko. Tycker inte om det, men jag ska läsa B-kursen, för jag har inte genomlidit det här för att ge upp och inte få resa, det är inte ett alternativ.


Frääsigt

Jag har fokuserat på annat än bloggen på senaste tiden, vilket ni säkert hatar mig för. Vad skulle ni nu läsa som faktiskt var tråkigare än läxorna? Men räds icke mina kära vänner, för jag är tillbaka. Och jag har laddat upp med bilder (!) så att den här veckan får ni en bild varje dag! WOHO! Men oroa er inte, jag blir inte någon fotoblogg för det, jag är för hipster för det. (Så inte sant, jag vill passa in) Ska se om jag kan komma på nåt fräsigt att skriva om också. Det märker ni, nu en bild på min andedräkt:


Ett sista farväl

Förbereder mig mentalt för att säga hej då en sista gång. För jag tror att det är dags att gå vidare nu och sluta låtsas och se tecken där de egentligen inte finns. Det kommer bli jobbigt, förmodligen inte för någon annan än mig, men jag ska vara stark eller vad det nu är man brukar säga. Jag tror att jag klarar det här. Hoppas går ju i alla fall.

And all my pink clouds turned grey

Min rubrik säger allt. Men så kan det gå och även om jag för tillfället känner mig meningslös och sådär är jag snart tillbaka för att ta över världen (bildligt, alla vet ju att Annie faktiskt ska det)
Så imorgon börjar skolan igen, och jag är ovanligt pepp på det hela, nu kör vi liksom. Terminen innehåller en hel del jobb, men förmodligen mycket skoj också. Tyvärr dog jag lite när jag såg vårt schema, men det är bara att bita ihop!

Sitting here wishing I were pretty

Sjuk... Lit förkyld sådär. Just nu sitter jag här och känner mig allmänt ofräsch och det blir inte bättre av att jag tittar på Top Model... Varför slutar jag inte med det då? De är ju så fiiina och jag har ändå inget bättre för mig. Min måndag har varit så extremt-extra-löjligt meningslös, allt jag gjort är att jag suttit här och tittat på tv. Jag tittade på tv:n där nere också. Variation är viktigt.

what are you waiting for, take a bite of my heart tonight

Ibland så bara vänds allt upp och ner och blir ut och in. Typ nu. Varför? Jo:

1.
Jag är lite trött på godis. Och det kommer från tjejen som ensam kan försörja skolcafeterian med tanke på hur mycket hon stoppar i sig.

2.
Jag spelar Fallout New Vegas på xbox och är inte så usel längre. Faktiskt så att jag klarade ett uppdrag helt själv. Min gubbe heter Funkortiola och ser ut som en en apelsin i ansiktet. Jag har en hund med mig som man kan se hjärnan på och jag skriker inte och pausar när det kommer en fiende längre. Kind of kick ass you know.

3.
Jag går och lägger mig vid 04.30 och går upp vd 2-3 tiden. Blir kul att gå upp vid 6 för skolan sen...

4.
Jag har bytt ut kändis/karaktärs crushes mot en crush på en riktig person. Som jag känner! Knäppt va? Det förstör min livstil en aning, men det är nog inget seriöst ändå, så jag blir nog frisk snart igen. Hört att medecinen är att åka ut på nya äventyr, so who's with me? Ni kan ju inte låta en vän förgås av den här sjukdomen


Blame it on the boys

har varit minst sagt lite off på sista tiden. Mång har märkt att man ska ha satans med tur om man ska få tag på mig om man inte nöjer mig sig med ett kort svar flera timmar senare dvs. MEEEEEEN det kommer ändras. Kanske. Eller nej, jag vill spela mystisk så ni tror att jag gör något spännande och fränt, när jag egentligen sitter och äter kakor. (det kan å andra sidan vara spännande, choklad- eller nötkaka?)

Svaret ni söker är: "jag trodde vi var terrorister. Synd.."

RSS 2.0