Oh, you play guitar? Excuse me while i take my clothes of...

Ni som känner mig kanske vet att jag är rätt så tokig i pojkar, Alltså att titta på söta/snygga pojkar jag inte känner är lite av en hobby. Idag när min söta psykopat Sandra klippte sig (hon blev förresten helt frän-tuff) så dissade jag henne för Maja och Ellen. Vi gick runt lite, blev trötta och satte oss på en bänk. När vi satt där hörde vi gitarrspel och en kille som sjöng, bra. Maja kikade runt hörnet och meddelade snabbt att det satt två snygga killar som spelade musik där. Hon har ju pojkvän, men inte jag och Ellen så vi vart såklart nyfikna. Helt plötsligt kom vi på att vi kunde "leta" efter en papperskorg och på så sätt få gå förbi dem.
   Love at first sight? Yes indeed. Vi hittade en ny bänk BREDVID dem (en gubbe hade tagit den bästa platsen) och satt och njöt en stund och viskade (trodde vi) men sen så gick dem! Vi gjorde vad alla normala människor skulle ha gjort, vi följde efter, och efter att nästan givit upp hittade vi dem! Den ena log mot oss, kanske för att han tyckte det var kul med ett par knäppisar som följer efter, eller bara för att!


Tror vi gick förbi dem typ 7 gånger? Som sagt: Söta/snygga pojkar <3

History keeps repeating itself

Precis som rubriken säger...

 

Som ett djur, en lycklig lemur

Överraskning!

Var är SÄPO när man behöver dem?

Igår skulle jag bloggat om mina fina midsommar, men jag var så förkyld att jag knappt orkade röra mig, så jag tar igen det idag. So, without further ado:
Fint väder
Irländsk julafton,
jag ramlade 3 av 3 gånger och skrapade mitt knä, men så värt det, för vi vann.
Poolbasket -alla mot alla, Madde vann (såklart,) men jag kom tvåa! TVÅA!!!
Film - Atlantis, den tecknade. Mario brothers- Tvålkopp!
Sova - på en madrass gjord av kuddar från soffan för det fanns inte så många madrasser som jag trodde... Jag somnade runt halv 5, och sen kom Emilie kl.10 och vill att vi vaknar. Annie och jag hade samma tanke: GÅ OCH DÖ! VI VILL SOVA!!
Youtubeklipp -I wanna sleep on you, Hot Tamales!
Läsk - vi drack tre 1,5liters Fantor och en 2 liters Cola.

Det finns bara två negativa saker med den här kvällen/natten. Jag blev sjuk och vissa av missade det hela. Summan av de hela: Underbart. När gör vi om det?


As long as the sun shines


Eftersom jag vill bli lika cool som Sandra så har jag köpt ringar. Egentligen är Ellen coolast, men she's out of our reach.

Vill ni höra om vilket dilemma jag hade idag? Ni får höra iallafall. Jag var i affären för att köpa läsk åt mig och bror men då såg jag att det var billigare att köpa 3 stora flaskor, men hur skulle jag få hem dem på min cykel? Jag har ingen korg därframme och hade inte råd med en påse. Så är står jag och funderar och funderar. Vet ni vad jag valde att göra? Jag köpte en glass, åkte hem utan läsk, sa åt min bror att följa med till affären så att vi kunde bära hem läsken. Jag gör allt för läsk... Så vill ni muta mig, ge mig läsk och jag blir er slav för evigt.

when miss perfect and mr amazing got maried, I was born

Nytt nytt nytt! Som ni ser så har jag gjort ett helhjärtat försök att göra om bloggen.Det är så mycket svårare än man kan tro... Resultat? Tjaa, det kunde varit värre, eller vad tycker ni?

Stan idag med bästaste psykopaten var bra. Fika, glass och sightseeing i Kalmar. Vi minns dock inte mer än att det var nåt om en marsipan och margarifabrik som om man lyssnade på allt tydligen låg i vattnet? Sandra kom på att det nog var en flytande-margarin-fabrik. Jag skrattade tills jag dog, så nu finns jag inte mer.

Träffade även Erik, som gav mig mina pengar, och som nog, om han inte redan tyckte det, tycker att jag är smått sjuk i huvudet efter att ha träffat mig med Sandra. Att vi båda är knäppa blir ju inte bättre av att vi umgås liksom. Min söta psykopat kom även fram till att: han är dubbelgay och får ligga med dig. Och så kallar folk mig konstig...


Det finns fina saker, fantastiskt fina saker och sen så finns du


Inte lika cool bild som de Emma tar, men försöka duger

Lovet började bra, och lär bli bättre. Stan imorgon med min psykopat, bara det är ju posetivt. Hittade mina pengar som jag tappat. Det var bara 70kr, men med min ekonomi så räknas varje öre. Okej det var inte ens jag som hittat dem, men vad gör det? Frågan är hur jag lyckades tappa dem... de låg i jag-har-kjol-och-ingen-ficka-plånboken. Alltså i BH:n och only God knows hur de hamnade på golvet i ett hus i Smedby...

I never claimed to be perfect, just very good

Vet ni? Det är lov nu, och det känns ganska så fint. Firade med glass igår, Banan-choklad smak <3 Åt på Thai silk med lillebror också. Sen bar det iväg hemmåt, jag hade planerat att åka till öland för grillning med klasskompisar och få ett sånt där Good bye moment men det var för krångligt att ta sig dit så jag drog iväg på poolparty hos Sandra istället. Fast det var inte mycket till poolparty... ingen badade, lite kallt förstår ni. Men kan säga att Ellen fortfarande är bland de coolaste jag känner, Liz var så otroligt nyfiken av sig, Sandra dansar nog snyggast någonsin, Maja och Emma är så fantastiskt söta och Rebecka var väldans trevlig av sig. 


Nu hoppas jag på ett fint sommarlov med fina människor så att jag orkar tillbaka till skolan den 24 augusti, tiden går ju så fort när man har roligt.

Next time we meet, I demand a kiss.

Imorgon börjar det finaste på länge, SOMMARLOVET. Ni fattar nog inte ens hur mycket jag längtat, Jo kanske Madde då, hon har varit lite psykiskt instabil på sistone. Säger bara en sak: Yeah yeah, wow wow. Jag har bestämt att det här lovet blir fint, bra och ganska så fantastiskt. Jag har också bestämt att imorgon blir ganska så perfekt. Ni är medbjudna på glass efter skolan för att fira sommarlovet. Fin tradition in the Johnsson Family.  
Plats: Vi möts på stagg, sen vidare mot närmsta glass. Och jag lovar er, inte ens våldäktsänder, storm eller damsugaren ilske kommer kunna stoppa oss.

Bara för att jag vet att du kommer läsa det här: Grattis till stipendiet!

Till er andra: Kan ni fatta att vi slipper vaggande Umbridge nästa år? fast få en ny, större, kampsportskunnande Umbridge...

När jag dör vill jag bli ett moln, för det kan inte finnas något friare

Bara 4 dagar kvar nu.


Han är fin, hon är fin, tillsamans är de finast <3

Det är fint, allt kommer lösa sig och det blir bra. Så oroa er inte, det här lär bli underbart. Lovet närmar sig och jag känner på mig att det blir det bästa hitils. Inte ens dåligt väder kommer stoppa mina sommaräventyr. Så bered er på att dras med på en massa knäppa saker som gör det här lovet värt att minnas.


Förresten: Grattis pappa 66 år idag. Det är många år det... Men han ser inte ut att vara en dag över 60 ^^


Du är väl inte gjord av socker? Bra, då smälter du inte.

Vet ni? Jag älskar internskämt. Alltså sådanna man måste varit där för att förstå. Jag älskar det helt enkelt! Så här har ni några, se vilka ni förstår:

Gult, raping duck, uppåt och A, Tyskland vann igår, suga på hårda saker, Babel och Edel, Ilske, Sputnik och grevinnan, vittror, Cissi mahalo, du gillar ju transor, du är inte full, du är fuuuul! Jag ser en hövding!, Jag är kisse nödig. gå och sug en get, jag tror jag är kär... i din KAKA. Din mamma ären lama och jag är Barack Obama, Vem är du? Jag är schteeek. Tja! old fashioned. klappa som armenier! 
Kan ni något mer?


Min helg? ni får en uppradning som vanligt:

Fredag: jag, Madde och Beatrice köade i 35 minuter för gratisprover på Ben&Jerry galss. Det var lite mums.
Sen hemåt för att städa och sen cykla och möta Erik som följde med hem. Första doppet i poolen också! Kallt, men trevligt, när de andra hoppade i... Sen kollade vi när lillebror spelade och skrattade så jag ramlade ner på golvet. När vi skulle sova så hade vi istället kuddkrig! Girly!

Lördag: Vakna, sola, vandra runt, hem till Sandra och säga hejdå till Erik. MEN vi cyklade världens omväg så istället för c.a 2 km så blev det en cykeltur på runt 8 km... Jag dog. Men trevligt hos min psykopat.

Söndag: Hem från Sandra för att göra hälften av samhällen. HATA! hihi.

Lite citat: vi pratade om snygga kändisar och så här säger Sahra: "jag hade inte haft nåt emot att vara barnsköterska hos honom ;)"

"men för helvete, det kommer grisar överallt och de gillar inte när man dansar." -Gustaf

"Du håller på med en ny kille varje vecka typ?" -Beatrice, som tydligen tycker jag byter kille för ofta? Jag som inte ens har någon kille...


Historian känns lite så här just nu

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, orkar inte!


RSS 2.0