Det går framåt mot ett mål som fortfarande är suddigt, men jag ska dit

Kryptisk som jag är så är det här allt ni får idag. Håll till godo.


Som ärligast när jag inte är vaken och kan kontrollera lögnen

Vem skickar ett ärligt sms i sömnen? Jo jag.
Har tänkt på en sak, sådär som de flesta med en blogg gör, vad vill ni läsa? Inte för att min blogg i första hand är till för er, ni bara råkar läsa den, men jag är ändå nyfiken. Jag kan ju alltid låtsas att era ord betyder mer än mina ;) Passa på nu, ni kan be om vad som helst, typ poesi, bilder, sagor... Helt enkelt vad som. Kan även informera om att jag inte är nåt bra på dikter så helst andra önskemål.

Ni vet att ni gjort så här, så ljug inte nu.



Åh vad jag känner igen mig
*backspace*
Vissa kan nog känna igen sig
*backspace*
Någon som känner igen sig?

I mina ögon är du alltid liten och dum

Har ni sagt grattis till min lillebror som blev 15 idag? gör det.

nåt år sen denna togs. Öronen är borta nu.

en sak i taget, det gäller att prioritera

Jag har överlevt ännu en vecka i skolan, det känns bra. Vad som känns ännu bättre är att det är helg nu, låååång helg. Vi fick liksom en ledig måndag. Ingen skola, inga kårmöten, ingenting. über awesome! En annan grej är ju att jag är kamratstödjare nu. Fina klassen tyckte att jag passade som det, awww. Detta leder till att min framtid är rätt fullspäckad av saker och jag gillar det. Bäst under press. En Luf medlem har även tagit kontakt med mig, så nu känns det på riktigt liksom.

Som någon i min närhet sa: "du är på väg att ta över först Stagg och sen Sverige" Indeed I am, indeed I am.

Ja, jag är en luffare, ni har använt det skämtet 10 gånger nu. Det räcker.

Seriöst, det gör det. 

 

och så var min politiska karriär på gång

Eftersom jag inte var jättenöjd med valresultatet så har jag nu tagit saken i egna händer och gått med i Luf (liberala ungdomsförbundet) Jag har även anmält mig till en grundkurs i Stockholm för att lära mig lite mer så jag kommer vara borta 30-31oktober. Yaya!

 De gillar tydligen oranget?

Faan svenska folket!

Var ni tvungna att rösta på SD? Var ni tvungna att förstöra något som kunde blivit så bra? Alliansen kunde ha varit i majoritet, men näää, ni ville nödvändigtvis rösta på SD och bara sabba allt genom att tillåta ett främlingsfientligt parti komma in i riksdagen.
Fuck er, ni är inte bättre än Danmark längre.


Så kulturell man kan va

Var på Kalmar Konstmuseum idag för att kolla in en utställning med konceptkonst, lite fränt måste jag säga. För er som inte vet vad konceptkonst är så får ni exempel:

"Det brukade stå en soffa här" och så är det bara en tom plats
eller nåt sånt här:


Det är lite svårt att beskriva, men ni kan ju alltid kolla in museét, det är gratis upp till 20 år.

Lets put this straight

En lite grej som jag tycker är lite kul är hela grejen med mig och killar. Väldigt många (åtminstone 7) av mina vänner är lite förvirrade över hurvida jag har pojkvän, eller pojkvänner, och det har jag alltså inte. Det händer att jag får kritik för att eh... flirta med för många killar samtidigt, men det är ju inte riktigt sant. Fråga bara Beatrice, enligt henne byter jag kille en gång i månaden, men jag håller mig till en i taget. 
     Varför byter jag då? Jag är den omogna typen som tröttnar vääääldigt fort och lets face it, jag är 16 (snart 17) jag vill inte hitta någon att gifta mig med än, och jag är inte ens helt säker på att jag är så sugen på en pojkvän heller, så jag kommer fortsätta som jag gör.

Someone is missing, but I decided to stand out here in the rain and have a smoke.

Snart dags att se Shutter Island med familjen, trevligt trevligt. Min familj kollar alldeles för sällan på film tillsamans, kanske borde man göra det oftare? Någon som sett filmen förresten? Vad tyckte ni?


Och de dansade på moln med blicken högt i skyn

Efter att ha blivit utdansad av tre riktigt duktigt dansare igår, 3.5 timmars sömn, skippande av franska och en pjäs jag inte förstod handlingen i äär jag nu så slut en människa kan va.

Så natti natti, dags att sova igen sig.

Gå hem i höstsolen


Sötaste snygging, du har väl inte glömt världen bakom spegeln?

Möten, möten, möten. Sånt går jag på. Nu tänker jag göra en sån där populär lista om vad som händer i veckan. Jag är så hip and happening.

Tisdag: Genrep inför torsdagen och Globalkunskap. Tjoho!
Onsdag: Andra delen av debatten, AWESOME! Eriksöre med arbetslaget, AWESOMER!
Torsdag: Inspark/Staggjakt för ettorna som jag är med och håller i. Mutor ger extra poäng. Insparksfest på kvällen, vi ska Fucka ur!
Fredag: skolfoto, årets look är den där jag-har-inte-sovit-och-gårdagens-smink-är-inte-helt-borta-looken. Riktigt inne bland trash-folket. Oohyeah
Lördag: Ingen vet, VILL DU HITTA PÅ NÅT?


Låt oss sätta gulkant på vardagen



när? klockan 00.30 på Torsdag
var? Vallens dansgolv
vad? Kårerna kommer "fucka ur" totalt!

Jag lägger mitt veto mot den här filmen, nån som lägger sitt jeto?

Möte på Kagg senare idag. Jag hittar inte alls särskilt bra på den skolan... MEN, det löser sig nog, jag kan ju alltid ringa och fråga. Jag är helt hyper, fantastiskt pigg, flummig och förvirrad.

Kaos i mitt huvud!

Om jag inte vet vem jag är kan jag lika gärna vara prinsessa

Jag är så döligt trött efter först en flummig natt hos Sandra, en shoppingrunda (utan shopping) med Emmi och en nedrans trevlig kväll hos Bea. Hair och Anastasia. Fin-fint det där.
Bara för att den blonda ser ut som Annie...
   Sing-along-moment!





Aj...

Jag stannade hemma idag. Det kändes som om någon knivhuggit mig i magen och varje gång jag rör mig så vrider de om kniven. Det positiva är ju att det inte var blindtarmen, så jag kommer tillbaka till skolan imorgon. Jag vet att min kära klass saknar mig (om de ens märkt att jag inte är där) Nu ska jag gå och lägga mig i fosterställning igen, det gör inter lika ont då.


We were young, we were free and it all turned out like this?



Lilla jag, under ett bord, iklädd ett tält.

Böjer franska verb så det ryker om det. Håller på att bli rökförgiftad nu.

PS. Nån snodde min lillebrors tröja från idrotten. Det var en fin tröja JAG valt ut. Nån måste straffas. Kan det kopplas ihop med incidenten efter vår idrottslektion? Med byxor inne i duschrummet? DS

Och utan tröja var du det snyggaste jag sett

Vet ni? Jag älskar "God morgon"sms. Jag vet att de är onödiga, men jag älskar att få ett god morgon. Det är som att jag är det första någon tänkte på när de vaknade och det känns ju bara så fint.

Så skicka ett godmorgon sms så gör ni mig jättelycklig!

Jag var som snällast när jag sov

Ni som känner  mig tycker för det mesta att jag är väldigt snäll. Ni som känner mig riktigt väl vet att jag kan vara riktigt elak (men aldrig mot er <3) och de som inte känner mig tror oftast att jag är helt oskyldig. Jag är van vid att komma undan med allt jag gör, ingen skyller någonsin på mig osv. Så var det även när jag var mindre. Med den lilla skillnaden att jag då utnyttjade det med till max.
       Jag manipulerade lärare, lurade andra barn att typ stjäla kakor till mig, sen, om de blev upptäckta och sa att jag sagt åt dem sa lärarna att "man inte får skylla ifrån sig" och så fick jag kakan i alla fall eftersom de skyllt på stackars oskyldiga mig.
Om en kille retade mig eller nåt sa jag åt en större kille att slå honom. Gjorde han inte det gick jag till dagisfröken med tårar i ögonen och sa att den stora killen knuffat mig. Alla gjorde som jag ville. Jag var boss på dagis.

Så om ni nånsin tycker att jag verkar elak så kan ju alltid tänka på att jag har varit värre. Mycket värre.

Jag drömde om ömhet i ljuset



Har Cissi gjort samhällsläxan? Eller fixat bilderna till Globalkunskapen? Eller övat på fraserna till ordförandeutbildningen? Svar: Nej.

Är Cissi trött och har kramp i käkarna sen i går/idag? Är hon allmänt ofräsch efter att ha tömt/städat poolen? Är hon supertöntig som spelar gamla spel på Nintendo DS? Är hon utråkad till max? Svar: Ja.

I know a kiss means nothing, but I wish it did

Kanske inte den roligaste eller snyggaste designen, men den duger. Vad tycker ni? Har jag glömt nåt? Överdrivit storleken på "signaturen"?

Hursomhelst så kommer jag än en gång börja slösa er tid på meningslösa inlägg utan mening. Och dom få gånger det finns en mening så förstår ni den ändå inte. Låter väl topp topp?


RSS 2.0