Doften av blöta löv och jord är höst för mig



Försöker vara duktig och köra lite multitasking, men det går sådär...
Jag försöker skriva franskan, öva på engelska glosor, kolla fakta inför debattartikelprovet imorgon (bara ordet är långt och jobbigt, tänk då själva skrivningen) packa, inte hubngra ihjäl och vara social på msn. Samhällsläxan skiter jag fullständigt i just, det gäller att prioritera serrni!

Efter klagomål på för några bilder kommer här:

En gigantisk bild på mig!
 EGO!!

dansa!

*knock knock*
Who's there?
Doctor
Doctor Who?
yes indeed it is!

Veckans förmodligen sämsta men ändå bästa skämt.
Såå, bio var det ja, vill se så många just nu! Avatar (the real deal) The social Network (Justin Timberlake är ju lite smågullig faktiskt och att kolla upp hur den där beroendeframkallande sidan kallad facebook blev till kan ju va trevligt) Harry Potter (duuuh) och himmlen är oskyldigt blå (jag tänker ge en svensk film en chans, men bara en!) Så vem vill föja med och betala?

Mr. Mustasch, Sir gyllenbrun, fröken Lock, fru Skägghalm, Herr Rödstubb, miss Polisong, kapten Fluffskägg och greve guldgurka hälsar till allt och alla.

En helt vanlig dag.

demotivational posters - HOLY CRAP
see more Very Demotivational

När du är kär sover du inte

Och precis därför föredrar jag att inte bli kär, sömn är så fantastiskt. Kan det vara därför folk tror att ag kommer att växa upp och kanske gifta mig, men ha minst 3 älskare? Funkar för mig, ett öppet förhållande liksom. Och varför välja en när det finns så många?

Man vet att det är nära när Gustaf börjar prata småländska

Sååå.... Tog fel buss och fick hoppa av vid plantskolan och gå resten av vägen. Men hur viktigt är det en fredag då allt kan hända? Om det inte händer ser jag fan till att det händer för jag vill ha en händelserik helg med äventyr, och som ni kanske vet så får jag alltid som jag vill. Så vad mer vill jag ha då? Eller kanske vcem vill jag ha? Den ska ni få grubbla på. Ciao

Ska man lära sig, ska man lära sig rätt

The Disney Alphabet: LEARN IT
see more Lol Celebs

På tal om emo-hyvlar...

Blev skickad till kuratorn idag. Eftersom jag är kamratstödjare trodde jag att det hade nåt med det att göra. Kommer dit och det första hon börjar prata om är depressioner. Jaha, tänker jag, det kan väl inte va mitt ansvar att ta hand om sånt? Sen börjar hon prata om olika sätt att hantera smärta, där ett sätt är att skära sig. Nu tycker jag att det börjar bli lite konstigt så när hon frågar om jag förstår säger jag att jag inte hänger med i samtalsämnet längre.
-Vi här på skolan finns för din skull, så om det är något DU vill prata om är det bara att säga till.
-Jaha, okej, men det var ju du som ville prata med mig?
-Vi blev kontaktade av en lärare om dina armar och att du verkat nedstämd på sista tiden.
Vänta, va? Mina armar? Vad pratar kvinnan om? Kollar ner på mina armar och ser rivsåren min katt gett mig. Herregud säger jag bara. Tog ett tag att få henne att förstå att det var rivsår och att jag inte börjat skära mig, att jag inte var nedstämd utan förkyld. Så nu är jag under uppsikt för att de ska kunna se fler depprisionssteg direkt...


Med chokladarmar kommer man långt

Åhh så förkyld jag är! Typ, extremt. Men det får man ta efter en sådan trevlig kväll som igår. Tjejkväll hos Emilie med en massa godis, singstar (inte mitt typ av spel...), världens godaste tryffelsaker, dansspelet (Absolut min typ av spel!) Blir ni förvånade över att jag och Bea fick great på alla sexiga dansteg, särskilt shake-it delarna? Chokladarmar!

"Jag tänker inte bli vänsterhandikappad!" Beatrice om att vara vänsterhänt men använda högerhanden ändå.
"jag är bra på de sexiga danserna och ryckdanserna" Indeed you are Bea

Måste vi göra om snart!


+ (Jessica, som var den enda som kunde slå mig i dansspelet)

Såna där billiga emo-rakhyvlar

Har gett mig in på det omöjliga uppdraget att lära mig fotbollsreglerna... Min första order: "Börja titta på tabellen i tidningen på antingen Helsingborgs IF eller Kalmar FF." Eh... vart hittar jag tabellen? Och vad har jag gett mig in på?

P.S Jag vill va en apa, det är okej om de har håriga ben och de behöver inte panika över att det finns 5 olika sorters rakhyvlar för tjejer, att de är skitdyra eller vad det är för skillnad på dem... D.S

Hon sa egentligen engångsrakhyvlar, men det fattade inte jag, tänkte att de var perfekta att ta sönder ch skära sig med?

Att ha en dator är ungefär lika naturligt som at ha en säng

Jag tror jag hinner! Jag tror faktiskt att jag klarar att göra klart Historiearbetet! Franskan är en helt annan grej dock...
Vet ni? Man borde göra en dokusåpa om Sp09c. För ärligt talat, vi har allt. Skvaller, drama, bråk, alkohol, par, skandaler, stress, och en massa godis. Varje vecka skulle vi kunna rösta ut någon baserat på studieresultat och hur det går socialt. Vad säger ni? Ska vi försöka sälja in idén?

Hej, jag lever

Tillbaka i skolan efter en helg som inte var någon helg. Upptakt var det ja, elevkårer från hela Sverige och så vidare. Trevligt trevligt och mat som var så mums att det finns inte. Vad gjorde vi då? Seminarier och föreläsningar, workshops och introduktioner på allt det, Mngel med stort M (Hej, ceciliajohnssonstagneliusskolankalmar)
Lite överambtiöst folk hittade jag också, Söder kisar (Jag tjackade den här på H&M och sen var det ju bara att knalla vidare rakt in på partajet och allt var kirrat), Supertrevlig skåning som jag förövrigt vandrade runt med i Nynäshamn mitt i natten, världens centrum (de har en nattklubb!) och sen sist men inte minst den väldans trevliga resan hem där vi blev  försenade och jag ville döda någon på grund av sömnbrist. Dagarna var planerade från kl.9 på morgonen till 12 på natten. Hellelujah!

P.S Vi minglade sönder allt och alla, not D.S

och sen så typ liksom va?

Hur man vet att man misslyckats på ett matteprov: Man tyckte att det var enkelt.

Imorgon drar jag och lite elevkår upp till Stockholm för lite inspirationsdagar. Hela helgen borta och jag som behövt den... Vad hände med "skola först" i år? Fokus fokus fokus ...den där fläcken ser ut som en kanin... FAAAAN!

Formodligen sista gången jag orienterade. OOO

Okej, ett litet tips: Orientera aldrig med mig

Jag: Vart på kartan är vi nu?
Emilie: vi är här *pekar*
jag: Åh, jag trodde vi var här *pekar på en plats åthelvetefel* Gick vi inte så här?
Emilie: Nej, vi gick så här och även om vi gått så som du sa hade vi inte hamnat där du trodde att vi var...
jag: Nehe... men nu vet jag vart vi är :D

5 minuter senare
Jag: Vart på kartan är vi nu?
Emilie: *suck*

Detta upprepades X antal gånger. X:et påminde mig just om att jag har matteprov imorgon... Fanhelvetesjävlaskit

En superhjälte som är nötallergiker är rätt så jävla meningslöst. Typ som du.

Om ni nästa vecka på tisdag ser mig i en rullstol så har jag inte skadat mig, det är för ett arbete i Globalkunskapen. Vi ska se Kalmar "genom nya glasögon" och vi bestämde oss för att se hur det är att vara rullstolsburen i Kalmar. Spännande spännande. jag kände egentligen för att se hur det vore att va en handikappad ekorre, men det kändes lite för seriöst, det är ju trots allt bara skola.

Vi har orientering imorgon vilket alla som någonsin orienterat med mig vet kommer gå åt skogen (det är väl där nånstans jag hamnar) Frågan är, ta med mobilen för säkerhetsskull, eller inte ta med den för säkerhets skull...

Riktat till en person som inte är man nog att ta det face to face

Ni som inte känner er träffade av rubriken behöver inte läsa om ni inte vill

Man kan kalla mig mycket, inte jättemycket, men mycket. Dock kan man inte kalla mig tråkig, feg och rädd för äventyr. Särskilt inte du. Du var med när vi dansade på taket på natten, du var med när vi sprang från de fulla männen när vi lurat dem på pengar, du var med när vi bestämde oss för att sova ute på en ö ingen visste fanns, du var med när solen gått upp och ner två gånger utan någon sömn och det var du som rymde och jag som lät dig bo här utan att någon visste.
Det var du som inte kunde hålla jämn takt, du som inte klarade kaoset, så kom inte och kalla mig tråkig bara för att jag bestämt mig för att aldrig behöva använda tillsatser för att ha kul sötaste. Du vet vart jag finns när du växt upp och mognat lite och kanske svarar när man ringer eller pratar med dig. Tills dess får du väl läsa här, för jag vett att du läser. Ha så kul bland sjukdomarna och delade sprutor. Ciaoo


Vågar du?

Nu smids det planer.

Det är tydligen inte bara jag som fastnat i en evig måndag, så nu måste vi få in lite action i livet. Jag har hummat och ska fortsätta med det, det behövs något fantastiskt unikt, och vem om inte jag kan komma på något lite lagom galet? Oh yes, bara vänta

and they kissed like there's no tomorrow

Idag är det Paolo Nutini som gäller. Så underbart att min annars sega söndag blir finare än finast. Och det är ju inget fel på hur han ser ut heller. Man kanske ska satsa på en resa till Scottland?


källa 

Fast jag har ju nya skor så jag tror jag överlever

JUst nu är livet för stelt. Komplicerat, men stelt. Jag gillar kaos och lite hit och dit och upp och ner. Kaos får i gång hjärnan och man börjar tänka på nya sätt. Världen behöver kaos, nu är frågan bara hur jag ska få min beskärda del utav det... Hm... Något spontant och totalt ologiskt... ska humma vidare på det här men kom gärna med förslag

och så blev livet så där jobbigt komplicerat igen.



Ja saknar dig så det  gör ont, och jag är inte van vid det. Jag är en väldigt självcentrerad person och brukar inte sakna någon, men nu gör jag det och jag avskyr dig för det. Det gör ont, riktigt ont, snälla få det att försvinna.


RSS 2.0