Här kommer ett litet peppmeddelande inför nyår.

Nu ser vi till att nyår blir tusen gånger bättre än förra året och gör inget dumt.
Be fabulous and get ready for 2011, I know I will!

(Ja det är samma som jag skickat ut via sms, men jag fick en eloge av Madde för det, så det får synas här med)


Tungruffel.

Efter en liten bloggpaus är jag tillbaka. Woho eller nåt. Hursomhelst har någon snott öronen/toffsarna på mina ugglor. Mina muffinsugglor har blivit masakerade. Någon i min familja bestämde sig för att bara ta öronen/toffsarna och det är sjukt sadistiskt av dem. FYYY

(mina och Emmis ugglor)

It's like shoes, you can never have too many toyboys

Ingen julkänsla här inte, men en trevlig känsla av "jag får som jag vill" infinner sig i familjen Johnssons hem. Ingen gran och inget julbord imorgon and I like it. Vi kan hoppa julen och gå direkt på nyår, för det ser jag fram emot. Fina människor som gärna pratar om Harry Potter och förstår min humor. Det är nog bättre än någon julklapp eller julskinka. Jag säger nog eftersom jag inte vet vad jag får än, kanske prins charming dyker upp endast iklädd presentsnöre? Fast neee, ändå inte bättre.

Want to join? There's room for two you know



Skramlat ihop 301 kr, 50 öre och 4 dollar idag. Mesta dels tack vare givmilda klasskompisar, men även gråhåriga damer med kappor som täcker knäna. Vi kör imorgon också. Kanske dagen efter också? Det märker vi

LOVET BÖRJAR IMORGON!! Känns lagom efterlängtat just nu.

Man ska ska skaka den så vaknar den!

När jag bakar pepperkakor så bakar jag inte som alla andra. Idag var jag hos Sandra och gjorde just (inte?) det. Som när vi upptäckte att vi gjort en davids stjärna och en lastbil (aha! judar i lastbilen) och sen satte in dem i ugnen... ooops så hemskt gjort av oss. Sen gjorde vi vad alla vettiga 17-åringar gör med pepparkaksdeg, vi gjorde mustascher!



Rätt snyggt ändå va?

Igen... Vafan?

Och någon hamnade just på listan över meningslösa människor vars åsikt är så oviktig att den inte bör yttras. Men min lördag var väl inget att skryta om till att börja med så... Kanske kan det bli en trevlig söndag? Vi hoppas på det, för det är lite patetiskt att min första lediga helg på länge är så här trist...
Lov snart, fint va? Aa, precis. Låt inte snömonstren ta er ^^

Get ready, and... DANCE!

Vad skulle jag göra utan mäniskor som låter sig utnyttjas? Beatrice som hjälpte mig hitta en klänning, och tro mig, jag är inte alltid så kul att shoppa med, Erik som snäll som han är skjutsar in mig till stan ikväll (mot betalning, men billigare än taxi) och mamma som hämtar ikväll. För gissa vad? I kväll ska vi dansa bort alla tankar på prov och press, vi ska dansa bort alla bekymmer för att komma hem och få nya när vi trötta måste upp imorgon, eller när vi inser att vi egentligen har feber, men bara är allmänt bra på att dölja det. 

Det blir vad man gör det till, har man redan innan bestämt sig för att det blir tråkigt, stanna hemma. 'Couse we're aiming to get in trance.

vad är 13cm och alldelles, alldelles underbart?



Jag vet inte vad ni trodde jag menade, men svaret är mina nya lyckopiller. Få saker gör denna ytliga flicka så lycklig som att köpa nya skor. Det är magiskt på nåt vis. Att jag blir lång är ju inget minus heller. Men, jag är ingen modebloggare, hade jag varit det hade jag sagt vad de kostade och vart ni kan köpa dem, men ni bryr er ändå inte, och jag vill inte vara en modebloggare.

Nu ska jag plugga till det stundande naturkunskapsprovet och känna mig allmänt awesome tack vare mina skor. Kämpa på mina små sandtroll<3

Payback's a bitch. My bitch

Med de orden öppnar jag upp för en ny vecka, nya händelser och nya skor. Julmys med klassen imorgon och sen lite lucia på det. (ja, Lucia ligger på min klass, hon är stor och tjock så vi orkar inte lyfta henne.) Eh... Whut?

INTE.GLAD.JUST.NU

Inte det minsta glad.


365 dagar kvar till 18! Start the countdown

17 år nu. Det var rätt ok att va 16, så nu hoppas jag på ett år av nya äventyr och fina saker. Vad har jag fått då? Vi kan väl säga att jag kommer ha råd med de där efterlängtade klackarna och framtidens shopping är säkrad för ett tag framöver.


Jag har inte tid att fylla år, jag har prov

Min torsdag började fint, med en kaka till och med, och den fortsatte rätt fint också. Men sen jag kom hem har den varit värdelös och de två proven imorgon ger mig ont i magen. Men det gäller att se ljuset även i de dystraste av tider, så fokus på att jag blir 17 imorgon. Den vetskapen kanske gör er dag lättare också?

Ettan är som att simma i djupt vatten, Tvåan är som att simma motströms i iskallt vatten

SÄMSTA. FRANSKAPROVET. NÅGONSIN.
Jag hörde inte ett ord av vad de sa på hörförståelsen, översätta gick ju åt helvete och jag känner att mitt franskabetyg långsamt sjunker till ett G. Jag har även lyckats förolämpa två personer utan att mena det och försovit mig.

Jag är i behov av en fin och bra dag. Onsdag kanske? Ja, onsdag blir nog bra, nu hoppas vi järnet på det och på att fredag skyndar sig.

Och vi flyger tills vi faller


Har tråkigt för första gången på länge och det känns ok? Är även törstig och kan inte göra nåt åt det. Nu borde min blogg bli jättepopulär, för det är så här kul de flesta större bloggar är. Skriv nåt ointressant och sen slänger du in en "dagens outfit" bild eller nåt amatör-fint och du klarar blogg-kriterierna rätt så bra. Jag förväntar mig att antalet läsare skjuter i höjden nu, okej?

Säg bara när, var och hur


Det kanske är lite fint ändå, det här med snö.  Hade förövrigt en kind-of-fantastic-Friday Bientôt?


Everything goes according to plan

Jag skulle kunna be om ursäkt för min bloggfrånvaro, men jag är inte typen som ber om ursäkt. Dessutom är förklaringen enkel: Stockholm med klassen och RAPPORTEN från helvetet. Men nu är den sistnämna inlämnad och jag se fram emot helg. Kanske är det  så att jag träffar någon som nyligen blivit väldigt gullig mot mig? Kanske blir det att ta igen missade sömntimmar eller kanske ska jag förbereda för nästa hektiska och stressiga vecka?

Vi vet alla att det sista inte ens är ett alternativ. Så flyg lugnt i vintervädret så hörs vi nog snart igen

RSS 2.0