ÖPPA!

Jag sov gott i natt. Jag vaknade visserligen mitt i natten, men då var jag nöjd. Jag ser det som ett tecken på att jag fångade pokémonen.

Just nu sover min lillebror i samma rum som jag sitter i, och han låter murmrrrr ibland. En gång lät han schvulp. Han är en sån liten putt. Drar man honom i tårna rynkar han på näsan. Nu vet ni det! Intresant om min lillebror va? Trodde väl det.

Just det, Jag ska skriva om gråsten sen, för det fick två röster, men om nån mer kommer på nåt ämne så kör på det. Röstningen är öppen fram tills söndag. Ha det gött!

(fest imorn BTWB!)

Bea stal min rubrik, och ja det ska vara en appostrof nånstans

Här är tjuven. Nu gå och stjäl hennes värdighet!
Jag är sjuk idag. Förkyld så in i orden. Inte norden, orden. Korta meningar. Trevligt.
Har haft feberdrömmar om Pokémon igen. Jag ska fånga nånting, men det är nåt fel, så jag vaknar, tror jag ialla fall. Det är hemskt stressande och man blir inte utvilad av sånt. Man vaknar och tror att man sover och sen sover man och tror att man är vaken, det är så förvirrande. Jag blir ledsen av att inte få sova, och så får jag sjukdoms sympton också. Inte nyttigt hörni!

  Den här skrämmer mig...

Mubbalubb!

Lite datakrångel och lathet har hindrat mig från att blogga denna vecka. Men det har ändå inte hänt så värst mycket. No inspiration... Så nu har jag bestämt att ni ska välja vad jag ska skriva om! Vad somhelst, Vampyrstenar, nåt minne, skolan, en vän, min relation till Harry Potter, you choose! Så skriv en kommentar om om vad jag ska skriva om!

Jag tänker döda dig, sen återuppliva dig för att få nöjet att döda dig igen.

Ni anar inte hur mycket godis jag åt igår. Alltså sjukt mycket! Men jag vågar inte berätta exakt hur mycket, för då kommer världens alla moraltanter och berättar att det är onyttigt... NO SHIT SHERLOCK?! Hatar alla dessa berrätta-vad-allla-redan-vet-så-de-får-dåligt-samvete-för-att-de-gör-det-i-alla-fall-människor. Jag må va blond, men (så) dum är jag inte, jag vet att godis är onyttigt och jag vill inte att folk berättar det för mig.
      Till alla er som är sådanna människor, liten nypa av er egen medicin: Ni är inte roliga, Ni är inte intressanta, Ni hjälper inte till på minsta vis, Ni luktar illa, Ni är tråkiga, Ni är typen av människor alla helst undviker, Man vill inte behöva få dåligt samvete för att man äter godis, Kom tillbaka och moralpredika när jag mördat någon (antagligen någon som upplyste mig om att godis var onyttigt)
      Okej, ni förstår mig? Tack för att ni lyssnade (läste) nu ska jag äta mer godis och skita i vad ni tycker. Puss på er andra! ^^

så, eh... Jag är väl så tillbaka jag kan bli

Dagens ord: Boobalicius från 2 ½ men. (betyder tuttalistiskt)
Dagens spel: Wario world på Game Cube
Dagens grej: USB-minnet jag fick låna av naturläraren. "ta hand om det" Han lät lite som de där i reklamerna, fast de säger "ta hand om dig" Känner iaf att jag fick världens ansvar, typ frodo och ringen... Lever kanske lite för mycket i min fantasi...
Dagens dag:Rätt säker på att det är fredag...
Dagens hjärnsläpp: Kunde inte lära mig att göra knopen! För det är sånt jag gör min fritid, knyter knopar. Eh.. ja tyckte ni inte jag var töntig innan så gör ni det nu.
Dagens fynd: Ett 5-pack block till skolan, De kostade 99:- kr på Akademibokhandeln men bara 49:- på Dillbergs.
Dagens tråkigaste inlägg: Mitt! Utan tvekan
Dagens lataste: Kan det vara? Jo men det är det! Det är jag!

For your information, it wasn't funny!

Lovade inte jag er citat och bilder och sånt från rollspelet? Jo jag tror det. Så håll i hatten kära läsare.

"there aren't any social people in there" Enligt Tyskland saknades det socialamänniskor...
"Where's the short guy? OMG! We'll never find him, he's so short..." No comment
"who are we talking about? Wolfgang who? Oh, the short one, why didn't you just say so..." Behöver jag nämna att det var samma person som sa det innan?
"han är söt tills han börjar prata... Ställ honom i ett hörn och ta av honom glasögonen så blir det perfekt!" Skyldig till detta citat är jag (a)
"nä, vi sitter bara och beundrar alla söta killar." Här jobbar vi hårt!
"Säger du att det finns en kille som ser ut som Stefan?(i vampire dairies) Varför har jag inte sett honom? Vi måste genast leta efter honom!" Bea,
"we used to hide vodka in those things you have in chemistry"
"We woke up in eachothers clothes, I don't know how that happen. -Are you sure you want to know? Nah, we didn't do that! Or... No i don't think we did."
"look at his eyes, he looks like a sad puppie!"
"Eat it! WHY DON'T YOU JUST EAT IT?!"


This is what a heart looks like, not like that, like this <3

Jag dog en liten smula efter matteprovet idag. Kan jag skylla på att min hjärna var helt borta?
Jag loggade in på facebook där jag har en konversation med min somalier. Jag tänkte att jag kunde passa på att svara på hans senaste meddelande. Stort NO NO! För vet ni vad jag skrev? Han hade just berättat att han har spelat ishockey i typ 12 år. och jag säger "You look better than most people who plays icehockey" försent insåg jag mitt misstag men lyckades skämta bort det. Liksom, du ser bättre ut än de flesta som spelar ishockey? Va fan ska det betyda? Illa....

Allt är mycket myckigare nu. Det har fått tillbaka sin myckighet

Jag ska snabbt försöka sammanfatta min vecka här.Jag har alltså haft FN-rollspel på engelska och det har hänt rätt mycket, men ska försöka att bara få med det som som kan roa alla. So here we go!

Måndag: ledig, förberedde mig mentalt och köpte en skjorta.

Tisdag: Öppningscermonin. En hel massa tal som alla lät ungefär likadant som jag kanske borde ha lyssnat på... men att sjunga lite tyst var roligare :D

Onsdag: själva arbetet började. Jag skrev bara på treors arbeten så jag slapp göra så mycket. I stället hjälpte jag några andra som jag sen talade emot. Varför hjälpte jag dem då? För att va snäll? Nej, så klart inte, Det var en söt kille med, och så var Elin med där, även om hon hoppade av sen. Detta var även dagen då jag tittade på "skräckfilm" i Aulan klockan 7 på kvällen. Vi var typ 8 pers som tittade. Trevligt vet ni!

Torsdag: Prata för och emot. Gick ju lite sådär.. Jag hade tydligen inte läst resolutionen tillräckligt noga... så när  j*vla Libanon (alltså han var inte från libanon, jag kallar folk för vilket land de representerade. men Han hette Wolfgang, så ni vet.) frågade mig något typ dog jag... rätt hårt.
    Dags att tala emot, Sydafrika kunbde inte svara på min fråga. Muahahaha!!! Känn er besegrade!!

Fredag: Dagen då en massa lappar skickades mellan Soalia och Armenien. Vill ni ha några exempel på vad som skrevs? Ni får det sen iaf. Tror att längden på detta inlägg redan är för långt så. Hursom hu, detta var även dagen det tog slut. Det var som att vakna ur ett koma att ta på sig vanliga kläder.... Han inte riktigt säga hej då till Somalia, men tror jag hittade honom på facebook. Så, HAHA;) CANADA!

 Fest med C-are. Äntligen, den var väl plenerad nån gång i början av ettan va? Trevlig var den dock, fast lite seg då vissa, inga namn nämnda *host* Madde och Jessica*host* inte dansade. I slutet började vi prata med australien och Sydafrika. De var rätt roliga faktiskt. Eller så var jag trött. Svårt att veta...

Lördag: Bio med Maja. Alice i underlandet in my heart <3 "I love my fat boys"



Va? Armenien!

Sitter i skolan med Madde, Elin och Beatrice. Vi ska se på film, och vi är de enda som ska det! WOHO! Trevlig dag med nya människor. The short one, Kajsa och the Cutie även känd som Somalien. Bilder, citat och mera kommer sen. Ciao!

Man är väl infödd, man har väl koll. Jag äger ingenting, men jag har storstadskontroll!

Idag började det. Det fruktade FN-rollspelet som kommer att ta över hela min vecka. Men jag får väl skylle mig som går internationella. Lite spännande med alla från de andra skolorna, t.ex från Malmö, Cypern, Stockholm och Tyskland. Lite småkul ^^ Nu är det dags att peppa inför lobbyingen. Madde har en dejt med en dansk (bestämde jag)
 
Den här låten har jag och Annie nynnat på hela dagen, när vi borde ha lyssnat på tal.


De två absolut värsta fight-scenerna genom tiderna:



Epic Fail som lillebror säger ^^ Men underhållande. Lägg märke till hur tjejen i första videon gör volter med en bruten arm och den andra... det behövs inga ord.

l'epic

Efter att ha kommit hem idag (efter den långa promenaden hem med musik i öronen så att det kändes som om jag var med i en film samtidigt som jag sparkade på snöbollsdiplomater) så öppnade jag tidningen. De har ett nytt lagförslag i Schweiz om att djur som blivit vanskötta ska ha rätt till advokat för att ge förrövarna hårdare straff. I Schweiz har de direkt demokrati så de röstar om varje lag och resultatet är bindande.

Nu är frågan vad ni tycker? Är det en bra lag? De kostar staten pengar, men straffen kan bli hårdare? Genius or epic fail?


jag har slitit ut så många skor.... Så jag behöver nya.

Träffade den där saken som jag typ är tillsammans med, pojkvänen tror jag... Ni tycker kanske att jag är lite elak, men det är inte mitt fel att han är dum, pratar för mycket och träningsnarkoman. "Hur kan du skriva så? Var glad att du hittat nån som står ut" Och så klart jag är det, men han var inte så jättesnäll idag faktiskt. Han kallade mig tjock, fast det var underförstått, han sa att jag äter godis hela tiden. Samma sak och jag förstod ju vad han menade. Han kallade mig även billig.
Men vet ni? Han är ganska så underbar i alla fall.


Förresten, hörlurs innuti-örat-saken jag använder suger, den ändrar volym om jag vrider på den, och jag råkar komma åt den hela tiden och jag får rycket på den! AGAGABADALBUB!

En fryst delikatess, nej inte glass, så mainstream är jag väl inte? Snälla...

Kan ni fatta? 1 vecka kvar tills FN-rollspelet startar. Är ni taggade? Är ni redo att köra över alla andras lama ursäkter till resolutioner? GO GO! Det hoppas jag, för Armenien är här för att krossa! Eller för att skriva på nån annans. Beror lite på mitt humör för dagen.
    Men nu måste jag äta mitt nya favorit mellanmål: Frysta hallon. Vill man va lite onyttig kan man ha socker på, eller ännu värre, chokladsås. Ha det gött nu!

RSS 2.0