Varför är överskriften ROSA?

Det går framåt med bloggdesignen. Men det är så trååååkigt och jag är dålig på det och det är så..... AAAAAA! Ni får klara er utan mina inlägg tills detta är fixat.

Det kan ta tid så puss på er.

Vafan hände med min bloggdesign?

Vem tog den? Varför är den borta? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh!  

Nu blev jag ledsen...

Note to self

Skaffa fler vänner med körkot/bil. Fantastiskt praktiskt när man har tråkigt och någon har snott ens cykel.

En tanke från någon utan tankar

Hatar inte ni också när man vill prata med någon speciell men inte vill verka för på? Man vill liksom fråga om denne någon vill ses men då kanske man är för klängig? Men frågar man inte kanske den andra förlorar intresset (om det finns något) och tror att man är ointreserad? Så sjukt j*vla störigt är det faktiskt. Och denna någon tar inte tag i det själv så man måste gissa hur det ligger till. Är det ointresse eller är "någon" också rädd för att verka för på?

Det här var veckans störiga sak. Funderar på att ha en varje vecka, för jag stör mig på mycket. Jag antar att det gör mig störd?

Appropå vinkillen i det förra inlägget...



Ärligt nu? Asså på riktigt? Men kom igen nu, ärligt? syns det?
(Uppdatering: Madde är tatueraren. Ni kan boka tid via mig.)

I mina drömmar är jag kvar. I mina drömmar åker jag aldrig

Visste ni att jag kommer på mina väldigt poetiska rubriker helt själv? Jag är stolt över dem, bara så ni vet.

Vad gör man i den stora staden Stockholm då? Jo på dagen flirtar man med jämnåriga skateboardåkare och på natten flirtar man med äldre brats. På natten blir man medbjuden till de flesta ställen för att sen se charmören springa iväg när man säger hur gamal man är. 27-åringen som hörde att jag var från Småland kommer alltid vara en favorit. Hans min av panik när jag dropped the bomb ("jag är bara 16") är bland det mest komiska jag nånsin sett. 

Vinkillen inne på Mcdonalds var full. Killen vars största sorg i livet var att han fick gurka på sin hamburgare var kul. Killarna som var supernyfikna på Öland var trevliga. De olika raggarna som bjöd med oss i bilarna var kul. Låtasas polisbilen som ropade ut i megafon att vi genast måste hoppa in i baksätet eftersom vi var "kända av polisen" var bäst. De hade en lampa som de bländade oss med. Linné proffesorn som ville att vi skulle gå till Kagg var konstig. Allt var så underbart underhållande och jag vill redan bort från det döda och tysta Kalmar.

När åker vi igen, och vart?

Stureplansbratsen i mitt <3

Jag är hemma från Stockholm! Helt underbart roligt. Folk är så mycket mer utåt där än i Kalmar. NI anar inte hur många som kom fram och pratade med oss. Okej, alla var kanske inte heeelt nyktra, och de flesta trodde att vi var äldre än vi är, men ändå. UNDERHÅLLANDE!! Ni skulle sett 27-åringens min när jag sa att jag är 16. Oslagbart! Bilder och mer berättelser kommer senare. Nu är jag trött och mina fötter värker. Anledningen till både och är sena nätter på stureplan.

Bubblor spricker. Därför är jag en kub.

Imorgon (onsdag) drar jag uppåt. Fantastiskt pepp är jag, och jag har packat om fem-hundra-tusen-miljoner-tre-hundra-tjugo-sju gånger. Tillbaka på Söndag. Jag ska ta bilder så att jag slipper känna mig så träffad av det här inlägget. Jag är så träffad att jag faller ihop och dör i ett hörn faktiskt.

I love life, But lifes got a boyfriend and death is single.

Först vill jag bara förklara att det här är roligt, inte elakt. Jag har inget emot förståndshandikapde människor. Så stäm mi inte. Men jag har skrattat åt det här i 10 minuter nu.


Är det verkligen bara lördag?

Dagens äventyr bestod av att plocka björnbär. Visste ni att björnbär är typ gömda i taggtråd? Eller att stenmurar är gjorda av extremt lösa stenar. Eller att myggor är för jävliga? Eller att man sjukt varm när man är klädd i täckande kläder för att undvika taggtråden och myggorna? Nu har ni lärt er nåt nytt. Bli inte björnbärsplockare. Just saying.

Har du mycket piano i örat?

Det är fredag, och för en gångs skull är jag inte ute på äventyr eller på någon trevlig tjejkväll. Idag stannar jag hemma med en bok, spotify, chips och läsk. = MYSIGT VÄRRE! Boken heter Bläckhjärta och jag har glömt författarinnans namn och är för lat för att gå och kolla upp det. Men det är en bra bok, läs den!

Snart är det dags för nya äventyr kära vänner. Vänta bara tills på onsdag, då drar vi uppåt.

Så, är det onsdag eller torsdag idag?

Jag är så sjukt jävla dålig på att uppdatera... Jag skyller på sommarlovs-huvud. Jag har liksom ingen tidsuppfatning what-so-ever. Så är det mindre än en vecka kvar tills sommarens händelse? Yes indeed it is!

Jag låter regnet vara substitut för mina tårar


Vi sög av en dinosaurie med ett sugrör

Ursäkta överskriften, men det var exakt vad vi gjorde för att andas in helium och låta konstigt. Kvinnan vi köpte den av var jättetrevlig och berättade hur man gjorde och så fick vi en billigare, halva priset typ.

Royal Republic var riktigt bra live. Kul mellansnack och en het trummis utan tröja. Oh lalala! Kalmar är dock inte den bästa publiken, man försökte hoppa och sjunga med lite, men när alla andra bara stog där dog det lite. Dagens sällskap: psykopat-bror, Coolaste Ellen, söta Emma och flum-Emmi. Trevligt vettni!

Next thing we're touching, hit me with lightning

Rix Fm idag. Sammanfattning: Dålig musik, fina vänner, flumdans, fjortis-maffian, sockervadd, trash-artisterna (seriöst, vad hade de på sig?) segaste publiken någonsin...

Det var rätt ok måste jag säga. När någon av artisterna frågade om någon dä gick på stagg kände jag att jag var tvungen att skrika lite. tystnad... blickar. Att dömma på ljudet så var jag den enda staggnisten där. Men en glad sådan.

Royal Republic imorgon. Det blir bättre.

When history repeats itself, I don't eat any breakfast.

Har nästan just kommit hem från en oplanerad övernattning i Smedby och drar snart vidare mot Vasmolösa för att sova hos lilla Emmi. Så då vet ni vart jag håller hus. Förresten, Rix fm någon? Please?


Emmi från sin allra charmigaste vinkel. (Hihi)

RSS 2.0