Det är inte perfekt, men det är bättre

Sitter i mitt nya rum efter en hel dag av flyttande och städande. Ni kan lugna ner er, jag har inte flyttat, jag har bara bytt rum. Jag har fått pappas gamla rum som både är större och med bättre färg. OCH så får jag ju nu 4 garderober, så jag är glad. Mycket glad.

Hur har ni det?

I only do the naughty things in the dark

Hade trevligt hos Erik, tack och lov att inte alla bor på buss-avstånd. Ibland vill man bara ut ur huset och bort från familjen en stund. Ibland vill man helt enkelt bort, och då är det bra att ha någon att sova hos. Jag tror inte vi somnade förens typ 3, och det var tydligen sent för honom? Tänk, att vissa föredrar att vara uppe när det är ljust ute... och att de äter frukost. Sjukt ju.




7 månader senare kommer chocken

Att rensa sitt rum på gamla grejer gör ont. Tänk att jag kunde vara så sentimental? Både fina och tråkiga minnen bara dyker upp och jag skulle vilja gå tillbaka och ändra på vissa saker, återupta kontakten med personer jag glömt att jag kännt, säga åt mig själv att låta bli eller go for it. Det gör ont, det gör det...

Världen från ett annat håll

Jag satt och läste igenom ett par halvgamla sms när jag plötsligt insåg en sak och började fundera på en annan. Vi börjar med vad jag insåg:
     Läser man mina sms som jag skickar och kollar mottagaren kan man ibland tro att jag jag är packad när jag skriver dem. Inte pågrund av stavning eller så, utan för att jag skriver de konstigaste sms:en någonsin. För att vara lite extra tydlig med problemet kan ju nämnas att jag inte dricker, och alltså inte kunnat vara full när jag skrev det (hög på socker är en annan sak)

Nu till funderingen: 
     Varför flirtar jag med killar jag inte är intreserad av, men inte med de jag faktiskt gillar lite? Vad är det för taktik egentligen? 


Förklaring och svar kan lämnas bland komentarerna. Tack på förhand.


kobolt blå

Jag väntar just nu på att Emilie ska komma förbi så vi kan bada. Regnet förstörde våra Strand-planer, men vi ska nog klara oss. Hoppas jag. Är det inte så sjukt typiskt att det är tråkväder när jag äntligen slutat jobba? Jo men det är det ju. Det trevliga med regn är att man kan pussla. Så tyvärr Olivia, men jag klår dig lätt i pussling. Jag lägger ett 1500bitars på 3 dagar, med pauser. Du är kanske bättre på viktiga saker, men i pussling är jag bäst! För jag har inget liv. Så det så! Ha    Ha    Ha.... :'(


Ännu en video med en ko i...


Jag lovade ju att blogga idag, men hinner inte. så ni får den här som kompensation. Hoppas ni finner den underhållande. Nu aviker jag lite försiktigt

Orkar ni inte läsa så en sammanfattning: Jag är tillbaka

Inte helt oväntat är jag tillbaka. Det visste ni ju, att jag skulle komma tillbaka alltså, efter att ha bestämt mig för att sluta tänka. Jag gillar det, att inte tänka på hur det skulle kunna vara, utan se det som det är, det passar mig bättre. En annan sak som passar mig bättre är lite kaos i tillvaron och på senaste tiden har det varit väldigt lite av den varan. Men mitt sommarjobb tar snart slut, så då kommer kaoset tillbaka och jag längtar. Vi hörs imorgon, då ska ni få ett bättre, lite mer intresant och lite mindre dramatiskt inlägg. Dock med sämre stavning... ni kanske får en bild också... Den som lever får se!

Hjälp mig få känslan av tomhet att försvinna

Hej, long time no see, huh? Ledsen för det, men jag har haft lite mentala spöken att jaga, och de blir bara fler och fler. Men vi hörs, tills dess: Ha det så fint som möjligt.


Det var lite oplanerat, men rätt så fint ändå

Vad gör man om man har tråkigt en fredagkväll? Jo man cyklar 5km klockan tio på kvällen och hamnar på en kyrkogård i Smedby. där vandrar man runt och kollar sig omkring innan man tröttnar och börjar smsa en vän. Sen startar en vattenspridare bredvid en och man blir blöt. Sen, om man har tur, så bestämmer sig ens vän för att göra en sällskap en stund och då sitter man på kyrkogården och pratar. Runt klockan halv 12 börjar ens mamma bli orolig och ringer för att ta reda på var man är, för man glömde ju berätta hur långt man cyklat. runt 00.20 bestämmer man sig för att man nog ska cykla hem igen, och det är lite svårt att se vägen helt klart.

Så tillbringade jag min fredag, hur gjorde ni?



jag har tid, men inte lust

Min dag har varit seg. Vi får, som David säger, betalt för att stå och se glada ut, klaga på att tiden går långsamt och sen då och då (alltså ytterst sällan) be någon fylla i en ankät. 
  Det enda positiva är väl att man ser och hör rätt konstiga saker. T.ex. en man som sa "Pang i bygget!" precis innan han gick. Helt utan anledning.... En annan man ville veta om personalen var kunnig, så han korsförhörde oss, vi fick 4 av 6 poäng.

(Rubriken är ett svar vi fick från en man när jag frågade om han hade tid att svara på våra frågor.)

Till sist vill jag uppmuntra er att komma förbi turistbyrån och leka turister så att ni kan svara på våra frågor. Vore gulligt av er ^^

nej, jag försöker inte sälja något...

Dag 2 på sommarjobbet avklarat och det känns som om vi jobbat i flera veckor. Första timmen går fort, andra lite långsamare. Tredje timmen kollar man klockan var tionde minut. Sista timmen var femte, minst... Jag vill inte klaga, jag har fått ett jobb, bra arbetskamrat eller vad det än kan tänkas heta, men det är segt. Så uti sjutton segt.

"Excuse me? Do you speak swedish? No? What about english? Oh, not that either... well have a nice day."
"Oh, excuse me, do you speak swedish? oh great, jag menar vad bra! Har ni tid att svara på en enkät? Det tar runt 2 minuter, den handlar lite om varför ni är här och så vidare. Eh.. nej man får inget utav det, men det skulle va till stor hjälp. Jaha okej, ha en fortsatt trevlig dag"

"Du vet att jag är hetare än du"

//Jacob
Eclipse var bättre än man skulle kunna tro.Tvåan (New Moon) är som ni kanske vet lite väl dramatisk och försöker för mycket men Eclipse typ skämtade med sig själv. Den hade lite humor liksom. Med repliker som: "äger han ingen tröja?" om Jacob som faktiskt aldrig har någon tröja. Rekomenderar den, även till er som inte är direkta Twilight fans.


Hattflickan rapporterar från peddo-ugglans högkvarter

Det är alltså jag, för jag har en hatt. Sandra sov över här, fast vi sov inte så mycket... vi gick och la oss vid 6 på morgonen. Då fick det räcka med chatroulette liksom. Riktigt kul sida btw, lite mer än man vill se ibland dock.

Sending my love to: Läcker tysk, Stockholmaren, tönten och tjockisen, Mr. ElvisCool, Tyler, Tysken med håret osv.  Ni gjorde vår dag!

 min cooling!

Södermöreskolan har så bra konstsmak, Bananer liksom. Fränt


RSS 2.0