"Bilar är utbytbara Oscar. - synd att inte föräldrar är det"

Tror jag börjar gilla franskboken... 

Min pojkväns mun är så stor att när han gapar bildas ett svart hål som kan sluka hela universum. Om han skulle va på sånt humör alltså. Eh japp... hm.. Delfinmacka!


Tröttnat på snön nån?


Jag är den snyggaste transvestit ni någonsin sett

Förutom en hostattack (igen) så gick föreställningen bra. Ska inte dricka på scen alltså...

Förresten: hoppas alla ni som önskade snö är jävligt nöjda nu? Räcker det snart eller vill ni ha mer?

Med ett ditmålat skägg äger jag scenen

Premiären gick som smort, förutom scen 5... Ett glas fastnade så jag skrattade som en idiot när jag skulle prata. Scen såg jag ut som en fullis när jag drack uppa llas drickor. Första glaset, sätter i halsen och börjar hosta i micken och det rinner ner för hakan, andra glaset, tredje glaset, fjärde glaset. Klar! Tittar ner på regissörerna som skrattar åt mig... Jag kanske inte skulle druckit alla samtidigt? såg nog ut som en alkoholiserad pirat med mitt skägg.... (Y) premiärer. Härligt värre.


Shakespeare is comming to get you!

Imorgon smäller det så hårt att USA kommer tro det blir bombade. Imorgon är premiären för "the taming of the shrew" i staggs aula klockan 19.00. Kom och kolla, snälla. Jag ber, bönar och bönor. Vi behöver publik!

Vad tycker ni om skyltarna som vi gjorde? är vi inte SÅÅÅ kreativa? Vi är faktiskt så kreativa att vi spyr upp målarfärg i alla regnbågensfärger. Det ni! jag vet att jag är sjuk... men på ett charmigt sätt va?


En glad anka till Olivia

Grattis olivia 16 år ^^ Skickar en glad anka till dig med telepati ^^



Den gyllene medelvägen finns att köpa på rea i gång 3

Det finns olika finns olika vägar i livet, det vet ni säkert redan. Olika människor väljer olika i olika situationer. För att ta ett exempel: franskan. Det finns olika svårighetsgrader och det ska jag berätta om i detta inlägg.
     Först vill jag att ni tänker en helt vanlig väg, relativt rak med någon kurva här och var. Det är medelvägen, inte för lätt eller för svår, lagom helt enkelt. Nu är det så att jag har en vän (inga namn nämnda *host* Beatrice *host*) som gärna tar svårare, mer komplicerade vägar. Nu tänker kanske ni: "aha! en grusväg! Jag fattar hur Cissi tänker" Men då har ni fel (ni kommer aldrig fatta hur jag tänker) Ingen grusväg, det är för lätt. Hon kör på en jäkla liten skogstig som Gud glömde! INte nog med det, hon hoppar fram på ett ben på denna lilla skogstig med ögonbindel! Frivilligt! Fattar ni hur komplicerat hon gör för sig?
       Själv kör jag ju med sportbil på en motorväg, och inte villken somhelst, utan Autobahn. Den nivån på franskan användr jag. För att visa lite skillnader liksom. Så, det var allt, ni kan återgå till era liv nu...

Don't be creepy. You know that creepy guy? Don't be that guy...

Sjalar, pärlplattor, musiksmak med klass, kraften att få vilken tråkig historisk man/kvinna att bli intresantare än du nånsin kunnat ana, röda byxor och med mer än en gnutta humor så är Henrik officielt den grymmaste läraren på jorden. Du kanske tror att Bengt-arne surfsson eller who ever är bättre men ni har så fel att ni kan ställa er mellan en flodhäst och vattnet, eller en överviktig mamma med skrikande barn och rean på smågodis (been there, done that. Never again) För ni har så fel!! Henrik is tha shiet!

Fattar ni att han gör pärlplattor? Pärlplattor for Gods sake!
Han är 24 år, och PÄRLAR. Med gubbar som Mario, Sonic och goombas som motiv! Min idol, och ja, jag är seriös.

 Inte Henriks, men typ så här.
Här kommer bilden ifrån


Det här inlägget existerar inte...

Jag ångrar mig.. jag orkar inte skriva ett inlägg...

Ett streck? coolt

I'm so cool the polarbears freeze around me

Vaknade idag av att mamma ropade att vi skulle åka nu. Jag springer ner för trappan för att ta på mig skorna, med ena foten i skon så bestämmer jag mig. Jag vägrar åka till skolan i pyjamas! Jag har ju inte ens hunnit klä på mig.
 Samtidigt undrar jag var mamma är. Hittar henne i tv-rummet och frågar om vi inte skulle åka nu? "men du har ju sov morgon. Klockan är bara 07.15." "men du ropade ju?" Då inser jag att jag drömt det hela. Jag har alltså stressat upp helt i onödan! Fattar ni hur dum jag kände mig? Och 45 min tidigare än jag brukar gå upp...

INTE KUL ÅT NÅGOT HÅLL!!! (minst åt vänster)

Narnia in my backyard


Annie
 ville att jag skulle uppdatera, SÅ UPPDATERING IN YOUR FACE! Muahahaha. Okej BBB, återigen dubbelbokad på onsdag. När ska jag lära mig att det bara finns en onsdag i veckan? Imorn kanske... Vet ni? jag gjorde efterrätt idag! Jag gör aldrig nåt hemma! Sitter på mitt rum, smyger ner för att äta och sen shwolalalupp! Tillbaka på mitt rum. Men iinte idag, inte. Idag var dagen för att göra efterrätt.

Life's a bitch om du kommer från Skottland

Historia med Henrik är ju alltid i en klass för sig<3
Men BBB (gissa vad det betyder) Underbar dag idag, Hångel i en buske, slå sin pojkvän trots att han knappt känner det, skratta på sin och andras bekostnad, lillebror fiskbullepojken, Mr. X, planer för imorgon och poliser utan koll. Kan man annat än älska fredagar? Ne trodde inte det heller.

"I think we're dead. Time goes by really really slowly" SP09C fattar ^^


Titta noga för risken finns att jag måste ta bort den när de ser den. 3 vänner i Köpenhamn, Checka min fotoshoppade naglar. (de är ej fotoshoppade, men de visar hur fejk jag kan va ibland, typ)

Jag står i ett hav av tomma bananskal. Var är bananerna?

Bildåre i trafiken... Först svängde han in framför bussen så vi fick tvärnita. Sen körde idioten jättelångsamt så vi fick krypköra efter. Sen gasade han och tvärnitade. Liksom Va fan? Vi kunde krockat, Det var inte långt ifrån kan jag säga eftersom jag satt på första parkett (alltså längstfram) När busschaufören tutade så stack mannen i bilen ut handen genom fönstret och pekade finger åt bussen. (även så jag vet att det var en man, hårig hand vettu) Det satt en dam i närheten som sa: Jag tog hans registreringsnummer! Nu ska han allt få! Hon var runt 70, Redigt cool.

C'mon and kiss me Kate!

Skakespeare går framåt, tror jag. En pjäs som helt saknar humor... Olivia Fixa det!!
Jag gillar inte vargjakten på tal om ingenting... Kanske skriver nåt om hur hemskt det är nån annan gång. Men icke nu! Puss på er snyggingar!


Some words

Jag brukar inte gråta. Jag brukar inte gråta när någon ser eller hör. Jag brukar ine berätta varför jag gråter de gånger jag gör det och någon hör. Jag brukar inte, men det händer, som nu i helgen. Sånt händer,inte ofta, inte igen på länge, men det händer.


Emmi har rätt, jag vill också va blå och ha svans...

Självklart tänker jag på Avatar. Jag vill ha en trädgård med växter som försvinner när man petar på dem, träd som lyser och innehåller minnen. En drake att flyga på och en fläta som man kopplar samman med lite vad som helst <3
 Såg filmen med lillebror i lördags. När trädet faller och alla gråter så påminde det starkt om en dokumentär jag såg en gång, fast då var det en stad som bombades......

Lite bevis på vilken skärpt människa jag är

  • Jonas ringde. 5 gånger... Och jag märkte inte det för mobilen låg i mitt rum. Så han ringde min lillebror för att få tag på mig.
  • Han bad mig gå till mobilen så att vi kunde prata så jag sa åt honom att ringa om 3 min... Efter typ 15 min så loggade han in på msn och undrade vart jag tog vägen. På 3 min lyckades jag glömma att jag skulle gå till mitt rum...
  • Imorgon ska jag till Jonas. Imorgon ska jag på bio med min lillebror. Ser ni problemet? Jag har lyckats dubbelboka mig och jag hinner inte med båda...
  • När jag pratade med honom la jag ifrån mig mobilen en stund, sen kunde jag inte hitta den.... Men han märkte det inte ens ^^

Efter allt detta (som hände under 1 timme) så var allt han hade att säga att jag var otrolig. Jag tar det som en komplimang ^^


Some people are just not meant to rule, but I am.

Varför sitter jag hemma en fredagkväll? Kan ni svara på det? Nehe.... skit i det då


en liten update

Emmi har varit här, hon är udda. Lovet tar slut idag, alltså skola imorgon. Det är inte så uppskattat för jag skulle gärna ha en veckas lov till, men det funkar ju inte riktigt så... Imorgon kommer även min halvsyster och hennes familj, hon har världens sötaste dotter som säger så kuliga saker! Så vi slutar med ett citat från henne när jag pratade med henne tidigare idag: "Vi måste gå upp tidigt för att inte bilen ska åka utan oss"

The unborn

En väldigt bra och läskig film! Rekomenderas starkt faktiskt, Så se den! Kanske ska berätta vad den handlar om? Okej, visst, vi kör på det då.

Handling: Huvudpersonen, Casey (spelad av Odette Yustman), är en ung tjej vars mamma dog när hon var yngre, efter att ha blivit galen vilket senare visar sig ha en mycket bra anledning. En läskig liten pojke dyker upp och en mängd oförklarliga saker sker, ansikten i speglar, drömmar som bara blir värre och värre och minnen plågar Casey. Ett namn dyker upp; Sofi. Kan hon berätta vem som hemsöker henne och varför?

Jag vet att jag är dålig på att få andra att vilja se filmer, men ge den en chans, OK?


"Men de åker ju skriskor! Varför säger de att de inte gör det?"

Kollar på ishockey med Jonas, tydligen en viktig match... Förstår inte riktig "sport-snacket" för både Jonas och komentatorerna anser att de åks för lite skridkskor i matchen... Enligt mig är det ju det enda de gör... åker runt på isen. Och de använder ju skridksor, eller de cyklar ju inte direkt omkring. Sport är konstigt... Sport-snack är ännu konstigare...

I killed a bag of weed becouse that's how I roll

Jag har egentligen inget att skriva, vill bara ödsla din tid...
läs rubriken så fattar du varför jag väljer att lägga upp detta:

Pick the month you were born in
1 – I ate
2 – I needed
3 – I ran naked with
4 – I shot
5 – I cuddled with
6 – I smoked with
7 – I banged
8 – I ran shirtless with
9 – I stabbed
10 – I killed
11 – I slept with
12 – I killed

Pick the day (number) you were born on
1 – the Trojan man
2 – a dog
3 – a Jew
4 – a toothbrush
5 – Paris Hilton
6 – a homo
7 – Barney the dinosaur
8 – a prostitute
9 – a porn star
10 – a bag of weed
11 – the kool-aid-man
12 – Santa Claus
13 – a condom
14 – a whore
15 – an orange
16 – a stripper
17 – a bisexual
18 – a horse
19 – my boyfriend
20 – a crackhead
21 – a homeless guy
22 – my lover
23 – my crush
24 – an Easter egg
25 – a jar of honey
26 – a hottie
27 – a bowl of cereal
28 – a French fry
29 – your dealer
30 – a glass of milk
31 – your grandma


Pick the colour of the shirt your wearing

White - because that’s how I roll
Black – Because I’m sexy as hell
Pink – Because that’s what the lil people told me to
Red – because I have AMAZING boobs
Blue – because I’m a pimp and your jealous
Polka Dots – because I hate my life
Purple – because I’m gay
Grey – because I love marijuana
Other – because I have double D’s
Green – because I’m good in bed
Orange – because I smoke crack
Turquoise – because I have a noodle in my nose
Brown - because I had to
Shirtless – because I’ve got abs

Ni kan väl skriva vad ni fick?

RSS 2.0